AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αθανασιάδης: Ενωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς

Ενότητα προκειμένου η ΑΕΚ να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό ζήτησε ο Γιώργος Αθανασιάδης. Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου μίλησε στην Cosmote TV και στάθηκε στο που θα κριθεί το ματς αλλά και στην απουσία του Σέρχιο Αραούχο.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι εκτός έδρας. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια σκληρή ομάδα. Και πως τα ντέρμπι τα παίζει όλα. Εμείς πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που κάναμε λάθος και εντός έδρας και χάσαμε και να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον ρόλο που θα παίξει το πνευματικό κομμάτι και αν θα κριθεί στο ποια ομάδα θα εμφανιστεί πιο παθιασμένη: «Σίγουρα χρειάζεται πάθος κι ενέργεια από όλους. Να είμαστε ενωμένοι. Πιστεύω ότι παίζει κι αυτό τον ρόλο του. Αλλά από εκεί και πέρα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για ενενήντα πέντε λεπτά γιατί από ό,τι βλέπετε, δεν γίνονται και πολλές ευκαιρίες. Γίνονται δύο – τρεις και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε».

Για το γεγονός ότι την ίδια αγωνιστική υπάρχει και το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Βασικά, αυτό που σκεφτόμαστε είναι να έχουμε εμείς ένα θετικό αποτέλεσμα και μετά το τι θα κάνουν οι άλλοι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την απουσία του Σέρχιο Αραούχο: «Είναι ένα δυσάρεστο νέο για εμάς. Ο Σέρχιο είναι ο βασικός αρχηγός της ομάδας μας. Είναι, για εμένα, ένας καταπληκτικός παίκτης. Κάνει πολύ καλή δουλειά, η οποία δεν φαίνεται στον κόσμο. Ίσως ο κόσμος νομίζει ότι ο Σέρχιο πρέπει να σκοράρει. Αλλά κάνει όλα τα άλλα. Του ευχόμαστε περαστικά και σύντομα να γυρίσει κοντά μας».