ΟΠΑΔΟΙ

Οι Πειρατικές Αιχμές της Παρασκευής (7/4/2023)

✓ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!  Διαλύστε τον Άρη! Ρίξτε κάμποσα γκολ στον απεχθή “σκώληκα” του ελληνικού ποδοσφαίρου και τελειώστε τον εδώ και τώρα μέσα στο Κάστρο του Δικέφαλου Αετού! Γιατί έτσι τιμωρεί η Α.Ε.Κ,  γιατί έτσι απαιτεί η πρωταθληματική πορεία της Ομάδας μας, γιατί έτσι επιβάλλεται και προς τιμή του Νίκου Ξηροκώστα! Πολλά “γιατί” με ένα “ζητούμενο” : ΝΙΚΗ με ευρύ σκορ την Κυριακή στο Ναό!

✓ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ !!! Με το μεγάλο θρίαμβο μέσα στην Τ(ρ)ούμπα του βορρά (0-1 + δύο ακυρωθέντα γκολ) η Α.Ε.Κ τούς γελοιοποίησε ΟΛΟΥΣ! Και τον ξεφτιλισμένο κόρακα και το επίδοξο Χαλιφάτο και τους προαιώνιους Απατ-αιώνιους και όλο το συνασπισμένο βρωμοσύστημά τους. Το “κονκλάβιο” της κατεστημένης σαπίλας έφαγε μεγάλη… ήττα από την τρομερή εμφάνιση της ΑΕΚΑΡΑΣ. Περαστικά σας, αλλά έχετε υπόψιν σας οτι δεν τελειώσαμε ακόμη! Θα ‘χει κι άλλα επεισόδια ο εφιάλτης σας!

✓ Η Α.Ε.Κ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ εμπράκτως την ανωτερότητά της μέσα στους αγωνιστικούς χώρους εκεί όπου πρέπει να κρίνονται όλοι και όλα και όχι μέσα στους λαβυρίνθους και τα υπόγεια λαγούμια του παρακράτους. Η Α.Ε.Κ θα συναντιέται πάντα με το Φως όταν κάποιοι άλλοι σέρνονται στο Σκοτάδι, η Α.Ε.Κ  θα πετά πάντα ψηλά στους Αιθέρες όταν ορισμένοι άλλοι έρπονται στη λάσπη. Γιατί είναι σπουδαίο και ξεχωριστό να είσαι Α.Ε.Κ κι αυτό δεν θα το νιώσουν ποτέ οι κάθε λογής απαταιώνιοι και οι κολαούζοι τους.

✓ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΣΑΣ… σκίσαμε τα δίχτυα!!! 1 και να καίει! Και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και στην Επαρχία και παντού, όπου πάει η Α.Ε.Κ προκαλεί πανικό!!! Και μαζί με την Α.Ε.Κ και ο πύρινος Λαός της που στέκεται με πίστη δίπλα της. Αντιπροσωπεία του Πειρατικού ήταν εκεί, δίνοντας και το δικό μας παρόν στο πλευρό του Δικεφάλου Αετού!

✓ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΔΕΙΞΕ… ότι τα πατενταρισμένα με τη βούλα της υποτιθέμενης “ελίτ” κοράκια, διψάνε για το αίμα της Α.Ε.Κ, λυσσάνε για να προσφέρουν ως “τρόπαιο” στα αφεντικά τους τις σάρκες της Ομάδας μας. Τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα ήταν απολύτως ξεκάθαρα για τις προθέσεις τους, ότι και να λένε οι εχθροί μας.  Η ηγεσία της Α.Ε.Κ οφείλει να φέρει τον “κόσμο ανάποδα”. Πλέον δεν χωράει, η παραμικρή ανοχή εκ μέρους της Ομάδας απέναντι στους… γδάρτες.

✓ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 7 ΑΠΡΙΛΗ 1999: Μέσα στο πληγωμένο από τις “συμμαχικές” βόμβες Βελιγράδι, μια χούφτα άνθρωποι, όλοι ΑΕΚτζήδες, γράψαμε, εν μέσω πολέμου, μία ακόμη λαμπρή σελίδα στην τεράστια Ιστορία της Προσφυγικής Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως! Μια ξεχωριστή σελίδα που θα αναγράφει παντοτινά επάνω: Ειρήνη – Αλληλεγγύη – Φιλία των Λαών κόντρα στους άδικους πολέμους των Αφεντικών. Κι αυτή φέρει την υπογραφή της Α.Ε.Κ χαρίζοντάς της τον μεγαλύτερο ΤΙΤΛΟ της νεότερης Ιστορίας της! Αποτελεί τιμή και για εμάς τους “Πειρατές του Ονείρου” που πρωτοστατήσαμε σε εκείνη την αξιέπαινη πρωτοβουλία και βρεθήκαμε τότε εκεί μαζί με την αγαπημένη μας Ομάδα!

✓ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ μένουν για πάντα χαραγμένες τόσο στην προσωπική μνήμη όσων λάβαμε μέρος σε εκείνο το επικό αντιπολεμικό ταξίδι αλλά και στη συλλογική μνήμη των λαών και των δύο χωρών. Κι αν βρέθηκαν μερικοί περίεργοι, μια ελάχιστη θλιβερή μειοψηφία που δεν σεβάστηκε τις μνήμες και προέβη σε αθλιότητες, αυτό σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την αξία της Ιστορικής Κίνησης της Α.Ε.Κ και την ευγνωμοσύνη και τη φιλία που πάντα θα μας δένει με το σύνολο του Σέρβικου λαού που απαριθμεί εκατομμύρια κι όχι πέντε δέκα τιποτένιους αγνώμονες. Α.Ε.Κ ατελείωτο το ηθικό μεγαλείο σου!!!

✓ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ πρέπει να φέρει τη μεγάλη πρόκριση για την ΑΕΚΑΡΑ! Το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού είναι σίγουρα ένα πολύ ισχυρό ατού για το Δικέφαλο Αετό, όμως αυτό θα πρέπει να συνοδευτεί κι από ανάλογη εμφάνιση και μέσα στο Καραϊ-τάβλι. Το σίγουρο είναι πως το γαβριστάν θα επιχειρήσει να δυναμιτίσει το κλίμα με τις χίλιες δυο “πατροπαράδοτες” μεθοδεύσεις του ώστε να εκβιάσει αποτέλεσμα προς όφελός του. Όμως η Α.Ε.Κ είναι φτιαγμένη από ατσάλι, είναι πλασμένη από τα ανθεκτικά υλικά της μάχιμης προσφυγιάς και γι’ αυτό με Αγωνιστικό Τσαμπουκά και Ψυχή Βαθιά θα πάρει αυτή την πρόκριση. Πάμε γερά!

✓ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ! Κυριακή μεσημέρι… στην έδρα της η Βασίλισσα δίνει και αυτή μία σημαντική μάχη για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ντέρμπι με το “θρήνο” και βέβαια υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα: Νίκη! Και για τη συνέχεια, τη Μεγάλη Τετάρτη, αγωνιζόμαστε με τη Χάποελ στα Λιόσια για το δεύτερο προημιτελικό του BCL. Παίξτε για τη φανέλα, για το όνομα και την τιμή της ΑΕΚΑΡΑΣ! Τιμήστε με την απόδοσή σας, και στα δύο ματς, την επέτειο της 4ης Απρίλη.

✓ ΚΑΤΙ… ΔΗΘΕΝ  “ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ” φασουλήδες, ορισμένοι παλιάτσοι που για μερικά ψίχουλα από το τραπέζι των αφεντάδων καταδέχονται να μετατραπούν σε λαδωμένα γρανάζια της μηχανής ενός αμαρτωλού συστήματος, εισπράττουν την πιο βαθιά περιφρόνηση και τη χλεύη του Ενωσίτικου Λαού που έχει μάτια και βλέπει και μυαλό που κρίνει. Δεν αξίζετε ούτε πεντάρα τσακιστή, κακομοίρηδες…

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ: Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε χωρίς ταλαντεύσεις, από την Αρχή ως το Τέλος, για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με συνεχείς μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και με το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι ΠΛΕΟΝ γεγονός!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

* CUEVA DE LOS PIRATAS *

* Τίτλους φέρνουν πολλοί. Όμως, τον μέγιστο τιμητικό τίτλο της “Πρέσβειρας της Ειρήνης” μόνο η Α.Ε.Κ έφερε σε αυτή τη χώρα με το ασύγκριτο αντιπολεμικό ταξίδι που πραγματοποίησε στο Βελιγράδι.

* 1968 – 2023 : 55 χρόνια από την αναρρίχηση της ΑΕΚΑΡΑΣ στο Έβερεστ του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ. 55 χρόνια Μνήμης, Περηφάνιας, μα και Υπόσχεσης για την Επιστροφή στο Πάνθεον των Επιτυχιών! ΑΕΚΑΡΑ γερά – Βασίλισσα ξανά!!!

* Ο Άρης ονομάζεται αλλιώς και “κόκκινος πλανήτης”; Τυχαίο ;

* Όσοι πήγαμε τότε στη Σερβία, με τις σοκαριστικές εικόνες που αντικρίσαμε στη βομβαρδισμένη χώρα, αντιληφθήκαμε “ιδίοις όμμασι” τι σημαίνει φρίκη του πολέμου και πως οι λαοί και οι χώρες μπορούν να μετατραπούν σε αναλώσιμη ύλη για τα συμφέροντα κάποιων διεθνών πολεμοκάπηλων νταβατζήδων. Όμως όσο υπάρχει αδικία και καταπίεση τόσο θα υπάρχει και αντίσταση.

* Χειροκροτείστε όρθιοι ρε τον αθάνατο Γιώργο Μόσχο που έπαιζε μπάσκετ στην Α.Ε.Κ με το κορμί λαβωμένο από τον καρκίνο! Αυτόν αποθεώστε κι όχι κάτι σούργελα σελεμπριτάδες που σας πλασάρει το αθλητικό “λάιφ στάιλ” και χειροκρατάτε σαν χάνοι. Άιντε, ξυπνάτε κάποτε!

* Μανόλη Γλέζο θα σε θυμόμαστε με συγκίνηση και υπερηφάνεια. Για την αντιστασιακή σου δράση και προσφορά στην πατρίδα, για την παρουσία σου στο Βελιγράδι με την ΑΕΚΑΡΑ μας, για το σεβασμό σου στην Ομάδα της Προσφυγιάς μα και την εκτίμησή σου προς το Club των “Πειρατών του Ονείρου” του οποίου υπήρξες και εκλεκτό-επίτιμο μέλος! Δόξα και Τιμή παντοτινή!

* Έχουμε δει και τον Μελισσανίδη να δακρύζει. Όταν αναφερόταν στην εποποιία της Α.Ε.Κ στο Βελιγράδι. Δάκρυα παλικαρίσια, αντάξια ενός πραγματικού ηγέτη που νιώθει κατάβαθα το δέος της ώσμωσης με την Ιστορία!

* Το… μέγα ανέκδοτο: να κλαίγεται ο θρήνος για τη διαιτησία!!!

* Τι ήταν αυτός ο Κουλμπάκοφ. “Καμικάζι” από τους λίγους. Σε ποιες “ελίτ” τον βρήκατε ρε σεις; Στις φρυγανιές;

* Του Αγίου Ρούφου, Ρουφίνου, αυτό το ΠαρασκευοΣάββατο. Να γιορτάζουν άραγε και οι  ρουφιάνοι ; οι διαχρονικοί… “Αρτέμηδες Μάτσες” ; Η σαβούρα της ανθρώπινης ύπαρξης, που απ’ όπου και να τους πιάσεις λερώνεσαι.

* Πάολο Φερνάντες η ανίκητη καρδιά σου χτυπά στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου την Α.Ε.Κ και στην ωραιότερη γειτονιά τη Ν.Φ. Σιδερένιος λεβεντιά.

* Με ένα καράβι παλιό σαπιοκάραβο….. υπάρχουν θέσεις αν θέλεις κενές….

* Φαίδων Κωνσταντουδάκης με την ασυναγώνιστη πένα ρομφαία! Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος και Σωφρόνης Τιγγιρίδης με τις φοβερές μεταδόσεις. Τι καλύτερο!

* Νίκος Ξηροκώστας : ίνδαλμα, σύμβολο, για την Α.Ε.Κ και το Λαό της!

*  Κουϊζ για μυημένους : Τι έκανε ο γέρων της… δημ(Ι)οκρατίας ;

*Είδαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον επικεφαλή της Λ. Συσπείρωσης της Προσφυγομάνας, τον Ν. Σερετάκη να κυκλοφορεί με τη ζακέτα των Πειρατών του Ονείρου. Φουλ ΑΕΚΑΡΑ από τα γενοφάσκια του ο Νικόλας και μάλιστα με βαθιά συνείδηση του ιστορικού φορτίου που κουβαλά η Ομάδα μας.

* Εκτός από τη Γερμανία και σε άλλες χώρες του Εξωτερικού χτυπά η πειρατική καρδιά. Από Βαλκάνια κι Ευρώπη μέχρι Αμερική και Αυστραλία. Να ‘στε όλοι καλά αδέρφια!

* Ο Νεϊμάρ έχασε, λέει, 1 εκατομμύριο ευρώ μέσα σε 1 ώρα σε διαδικτυακό χαρτοπαίγνιο! Ξεφτίλα η συμπεριφορά κάποιων επώνυμων. Με αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν να έχουν σωθεί πολλές ανθρώπινες ζωές. Τέλος πάντων, ζούμε σε μια σάπια κοινωνία και μαζί της σαπίζουμε κι οι περισσότεροι…

* Η ελληνική ιστορία είναι γεμάτη από σπουδαία κατορθώματα ανθρώπων που δεν έσκυψαν στους δυνάστες. Αυτούς όμως δεν τους προβάλουν οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης… Άλλα σάπια “πρότυπα” πασάρουν στον κοσμάκη.

*  Τελικά τι έδωσε ο κόραξ; Ουδείς κατάλαβε. Εμείς όμως ξέρουμε:  ότι του είπε στο ακουστικό η… Μάτα Χάρι!

* Ούτε στο Αγρίνιο ούτε στην Αθήνα, όλοι οι βιαστές θέλουν γκιλοτίνα” (“Λόχας”, από Πειρατές Αιτωλοακαρνανίας).

*Για το Νικολάκη πέντε γκολ, 5 ΓΚΟΛ…!!!

* Όξω γενίτσαροι…

* Ούτε ΜΟΝΟ πρωτάθλημα ούτε ΜΟΝΟ κύπελλο.  Και τα ΔΥΟ!!!

* “Είσαι το Άλφα το Έψιλον το Κάππα/τέτοια καψούρα στην καρδιά μου δεν ξανάχα/και σ’ αγαπώ ΑΕΚάρα μου πολύ/γιατί μεγάλωσα μέσα στη Σκεπαστή./Πήραμε βάρκες ήρθαμε με πλοία/από την Πόλη κι από τη Μικρά Ασία/και σ’ έναν τοίχο η ιστορία μας γραμμένη/ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη!”

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!
 
Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ