ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απολογείται σήμερα ο Κλέιμαν

Περίπου στις 10:30 περνά την πόρτα του ανακριτή ο πρώην πλέον τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό σε βάρος ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Μιλώντας στο MEGA και σκιαγραφώντας την υπερασπιστική γραμμή του ποδοσφαιριστή, η δικηγόρος του ανέφερε: «Όλες οι λεπτομέρειες θα απαντηθούν σε πολύ λίγες ώρες. Δεν έχουμε να κάνουμε με παιδεραστία ή με βιασμό. Του αποδίδεται μια γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση. Για την ακρίβεια είναι 17 χρονών 11 μηνών και 20 ημερών. Βρίσκονταν εκεί χωρίς καμία συνοδεία, καταναλώνοντας αλκοόλ. Προφανώς και δεν γνώριζε ότι ήταν ανήλικη».

Τα όσα αναφέρει η ανήλικη στην κατάθεσή της είναι αποκαλυπτικά: «Ένα άτομο βρισκόταν στα VIP του καταστήματος και μας προσκάλεσε εμένα και άλλα τέσσερα άτομα στο VIP τμήμα. Εκεί άρχισε να με κερνάει σφηνάκια και στη συνέχεια με άγγιξε στα οπίσθια πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο».

Η μαθήτρια αναφέρει ότι ξαναγύρισε στον χώρο, καθώς η παρέα της βρισκόταν ακόμα εκεί και τότε ο Κλέιμαν την πλησίασε ξανά και την κακοποίησε σεξουαλικά. Τότε σύμφωνα με την ίδια ανέφερε στους φίλους της τι είχε συμβεί και ακολούθησε επεισόδιο με τους μαθητές να έρχονται στα χέρια με τον 33χρονο τερματοφύλακα.

«Εγώ μετά από αυτό ζήτησα βοήθεια και ένας φίλος μου ήρθε και με πήρε από εκεί. Μετά από αυτό, επειδή δεν αισθανόμουν καθόλου καλά ενημέρωσα την παρέα μου τι συνέβη και αποχώρησα από το κατάστημα με μία φίλη μου».

Η ιατροδικαστική έκθεση για τον καταγγελλόμενο βιασμό της μαθήτριας αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου 3 εβδομάδες ενώ ζητήθηκε δείγμα DNA και από τον ποδοσφαιριστή.

Ο δικηγόρος του τερματοφύλακα Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε στις κάμερες για τον εντολέα του: «Είναι αθώος, ουδέποτε τέλεσε οποιαδήποτε πράξη είτε βία, είτε βιασμό, είτε οτιδήποτε άλλο από αυτά που κατηγορείται και ό,τι έχει να πει θα το πει ενώπιον του ανακριτή».

Ο 33χρονος και ακόμη ένας συμπαίκτης του που ήταν μαζί του στο μπαρ τέθηκαν εκτός της ομάδας του Βόλου, ενώ η καταγγελία της μαθήτριας έχει γίνει πρώτη είδηση και στο Ισραήλ όπου ο Κλέιμαν αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα.

«Η πράξη που έκανε απέναντι σε ένα ανήλικο κοριτσάκι, το οποίο δεν μπορεί να είναι αποδεκτό, τουλάχιστον για μένα, είναι ντροπή», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Πηγή: megatv.com