Στις 16:00 ανοίγουν οι θύρες του ΝΑΟΥ για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ανακοίνωση – ενημέρωση προς τον κόσμο της ΑΕΚ που θα βρεθεί την Κυριακή στην “Αγιά Σοφιά” εξέδωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Οι θύρες του ΝΑΟΥ ανοίγουν στις 16:00.

Αναλυτικά:

Όπως είναι ήδη γνωστό, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (12/3, 19.00) υπάρχει ένα ακόμη sold out στο Σπίτι Μας, στην OPAP ARENA.

Οι πόρτες των θυρών της OPAP ARENA θα ανοίξουν στις 16.00, τρεις ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της αναμέτρησης. Δεδομένου πως υπάρχει sold out, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να φροντίσετε για την όσο το δυνατό νωρίτερη προσέλευση σας στο γήπεδο. Είναι κάτι που θα μας βοηθήσει όλους να ζήσουμε την εμπειρία μιας ακόμη μεγάλης βραδιάς στο γήπεδο μας στον απόλυτο βαθμό, χωρίς περιττή ταλαιπωρία για οποιονδήποτε.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία επίσης να μην επιχειρήσει να προσεγγίσει το γήπεδο κανένας χωρίς εισιτήριο. Δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εισιτήρια και το να έρθεις στο γήπεδο χωρίς «μαγικό χαρτάκι» σημαίνει μόνο προβλήματα για σένα και τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας.

Πολύ μεγάλη προσοχή και για το ζήτημα των κατόχων εισιτηρίων που φέρνουν μαζί τους στο γήπεδο μικρά παιδιά για τα οποία δεν έχουν εισιτήρια. Κανένα παιδί χωρίς εισιτήριο δεν μπορεί να περάσει εντός της OPAP ARENA. Είναι ένα ζήτημα που ήδη έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε προηγούμενα ματς κι έχει οδηγήσει σε αχρείαστη ταλαιπωρία και εντάσεις στις εισόδους των θυρών. Αν δεν έχετε φροντίσει να προμηθευθείτε εισιτήριο για το παιδί σας, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να το έχετε μαζί σας στο γήπεδο.