AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Πρωταθλήτρια στο Ράγκμπι η ΑΕΚάρα

Με μία ψυχωμένη εμφάνιση και μπροστά σε εκατοντάδες φιλάθλους της που μετέτρεψαν σε… Νέα Φιλαδέλφεια το Δ.Γ. Βριλησσίων, η ΑΕΚ επικράτησε με 24-20 των Aris Eagles και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ράγκμπι Δυτικής Περιφέρειας!

Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία, αποτέλεσμα της μεγάλης και σκληρής δουλειάς που γίνεται και σε αυτό το τμήμα. Από το ξεκίνημα της σεζόν, η «Ένωση» με σωστές και στοχευμένες κινήσεις δημιούργησε ένα πολύ ισχυρό ρόστερο, το οποίο έφτασε στον τίτλο μόνο με νίκες κάνοντας υπερήφανους όλους τους φιλάθλους του Συλλόγου.

Πρόκειται για το 5o τρόπαιο του «Δικεφάλου» στην ιστορία του αθλήματος και το πρώτο μετά το 2019!

Το «παρών» στο γήπεδο έδωσαν φυσικά ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο Γενικός Αρχηγός, Ηλίας Χατσίκας, η Γενική Διευθύντρια, Γεωργία Λεμονιά, και η Υπεύθυνη του Προπονητηρίου της ΑΕΚ, Γεωργία Παπαηλία. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αλέξης Αλεξίου μοίρασε συγχαρητήρια σε όλη την πρωταθληματική ομάδα και έστειλε μήνυμα και για τα… επόμενα!

Η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει με 0-14 στο ημίχρονο, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω. Με συγκέντρωση και πάθος να ξεχειλίζει, οι «κιτρινόμαυροι» ανέτρεψαν την κατάσταση και έφτασαν στη νίκη με τελικό σκορ 24-20. Με την ολοκλήρωση του αγώνα, παίκτες, προπονητικό τιμ και κόσμος έγιναν ένα, πανηγυρίζοντας έξαλλα τη μεγάλη επιτυχία.

Ακολούθησε η απονομή του τροπαίου με τους αρχηγούς, Δημήτρη Καλδέρη και Χρήστου Λουκάκη, να υψώνουν στον ουρανό το πολύτιμο κύπελλο! Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Ιορδάνης Τριανταφύλλου που έλαβε και το βραβείο του, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Η ΑΕΚΑΡΑ ανέβηκε στο θρόνο της και πάλι στο Ράγκμπι!

ΑΕΚ – Aris Eagles 24-20