AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Νίκη και έφυγε για… Ημιτελικά η ΑΕΚ

Ξεκινούν τα πλέι οφ της Futsal Super League, με την ΑΕΚ να υποδέχεται την Κυριακή (12/03, 16:00) στο Κλειστό του Καματερού τη Λάρισα, στο πλαίσιο των Προημιτελικών του Πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» ήδη προηγείται με 2-0 στις νίκες, καθώς μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας, και θέλει μόλις μία νίκη ώστε να προκριθεί στα Ημιτελικά.Οι «κιτρινόμαυροι» είναι πανέτοιμοι για το σημαντικό παιχνίδι αναμένοντας και την παρουσία του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΚ.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης επέλεξε στην αποστολή τους: Χριστόπουλου, Θεοφίλου, Γούση, Γκαϊφύλλια, Αδαμόπουλο, Βούλετιτς, Βιτίνιο, Δελλαπόρτα, Ντάτη, Παπακώστα, Καρύδα, Ταρνανίδη, Μάνο.

Ο Σπύρος Παπακώστας δήλωσε στο aek.gr: «Είναι το πρώτο ματς των πλέι οφ και παίζουμε την έδρα μας με την Λάρισα έχοντας το υπέρ μας 2-0 στις νίκες από την κανονική διάρκεια. Είναι ένα ματς που πρέπει να προσέξουμε καθώς η Λάρισα είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη πρόοδο κατά τη διάρκεια της σεζόν. Από τη μεριά μας θέλουμε τη νίκη και να βγάλουμε πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Για τη συνέχεια την σεζόν, πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν εφόσον κερδίσουμε αύριο».