AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κακή εμφάνιση και ήττα για την ΑΕΚ Κ19 από τον ΟΦΗ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 4-1 από τον ΟΦΗ σε αγώνα για τη 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2022-23 που πραγματοποιήθηκε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν με δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο (10′ Μακράκης, 18′ Θεοδοσουλάκης) αλλά η ΑΕΚ έδειξε να μπαίνει ξανά στο παιχνίδι, όταν μείωσε στο 75′ με πέναλτι του Κυρσανίδη. Ωστόσο, ένα αμυντικό λάθος δύο λεπτά αργότερα επέτρεψε στον Γανόπουλο να κάνει το 3-1. Στις καθυστερήσεις ο Φαϊτάκης πέτυχε και 4ο γκολ για τον ΟΦΗ.

Η ΑΕΚ εμφανίστηκε εμφανώς καταπονημένη από τον «μαραθώνιο» 11 αγώνων εντός και εκτός Ελλάδας μέσα σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών, ενώ επηρεάστηκε και από τον τραυματισμό του κεντρικού αμυντικού Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου, ο οποίος στο ημίχρονο διακομίστηκε στο νοσοκομείο με διάσειση.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Αγγελόπουλος, Χατζηνικολάου, Κοσίδης, Αντωνόπουλος (45′ Κυρσανίδης) Γιαννούλης, Μαρούτσης (66′ Σέχου) Κρουσελνίτσκι, Μούτσα, Γεωργέας (58′ Παπανικολόπουλος) Κοντάκης (46′ Ανδρικόπουλος) Δημητριάδης (46′ Βασίλας).