AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ θέλει νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό που θα φέρει πολλαπλά κέρδη στο “καμίνι” της Νέας Φιλαδέλφειας

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (19:00, Cosmote Sport 2) τον Ολυμπιακό για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League. Στόχος των κιτρινόμαυρων είναι η νίκη που θα φέρει πολλαπλά κέρδη.

Αρχικά θα έχει νικήσει για δεύτερη φορά έναν μεγάλο αντίπαλο και θα της δώσει ψυχολογική ώθηση. Δεύτερο θα έχει μείνει αήττητη απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο, τρίτον θα την βάλει ως πρώτη στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ και τέταρτον θα αφήσει τον Ολυμπιακό 9 βαθμούς πίσω και πιθανότατα εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει στη διάθεσή του τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος είναι κανονικά στην αποστολή, παρότι δεν έχει πολλές προπονήσεις στα πόδια του, ενώ εκτός έμειναν Τζαβέλλας, Γαλανόπουλος και Φαν Βέερτ, δίχως να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες.

Αν και υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το ποιοι θα πάρουν φανέλα βασικών στο σημερινό ματς μια πιθανή 11άδα σε σχηματισμό 4-4-2 μπορεί να είναι η παρακάτω: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Αραούχο, Τσούμπερ ή Λιβάι Γκαρσία.