ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επεισόδια οπαδών, παικτών και παρέμβαση αστυνομίας στο 0-0 του Χολαργού με τον Ηλυσιακό

Ο Ηλυσιακός χρειαζόταν έστω έναν βαθμό στην έδρα του Χολαργού για να πάρει το εισιτήριο μπαράζ ανόδου για τις μεγάλες κατηγορίες. Και τα κατάφερε καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς που είχε επεισόδια μεταξύ οπαδών, παικτών και παρέμβαση αστυνομίας.

Οι δύο ομάδες μάχονται για την πρωτιά, καθώς ο Χολαργός με νίκη εξασφαλίζει την παρουσία του στα πλέι οφ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ ο Ηλυσιακός βολεύεται και με την ισοπαλία.

Στο 25′ της αναμέτρησης, όμως, ξέσπασαν επεισόδια στις εξέδρες του γηπέδου «Μαρκ Μαρσώ» μεταξύ των οπαδών, με τις δύο πλευρές να πετούν -μεταξύ άλλων- η μία στην άλλη καπνογόνα! Λίγα λεπτά μετά εμφανίστηκαν δυνάμεις των ΜΑΤ στην κερκίδα και η κατάσταση εκτονώθηκε, ωστόσο, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, η ένταση μεταφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο, με παίκτες και πάγκους να μπαίνουν στο γήπεδο και να επικρατεί γενική σύρραξη! Χρειάστηκε και πάλι, μάλιστα, η επέμβαση της αστυνομίας, για να αποφευχθούν τα χειρότερα, ενώ ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου λίγο νωρίτερα, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Οι φιλοξενούμενοι, να σημειωθεί, είχαν πάρει 1000 εισιτήρια, ενώ στο γήπεδο, συνολικά, υπήρχαν 4000 άνθρωποι!

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μολφέσης, Τσαγκάρης, Γαλάτης (73′ Μπόλης), Μιχελής (73′ Τσίρος), Βλασσόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (46′ Ζαχαρόπουλος), Κομνηνός (84′ Μυλωνάς), Μπαλαχτσής, Κετσετζόγλου, Κοντογιάννης, Σκούμας

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης) Μπαλασάκης, Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Κούτρας, Κάρδαρης, Ταχιράι, Κασσιανός (87′ Σινομάτι), Τσέργας, Άνχελ, Μαρίνου (92′ Γαλημίτης), Λέκκας