ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Τρομερά πράγματα στο Φάληρο! Μαρινάκης και Καραπαπάς έκαναν “ντου” στον Πινέιρο

Δίδαξαν… ήθος για μία ακόμα φορά σε ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Κώστας Καραπαπάς.

Λίγο μετά την ακύρωση του γκολ του Βρουσάι, ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, όσο και ο εκ των Αντιπροέδρων εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν φραστικά με έντονο ύφος στον 4ο διαιτητή, αλλά και στον Ζοάο Πινέιρο, ο οποίος βρέθηκε εκεί για να τσεκάρει την φάση.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος διαιτητής έδειξε και μία κίτρινη κάρτα προς το μέρος τους, που δεν έγινε σαφές αν είχε αποδέκτη τον Μαρινάκη ή τον Καραπαπά, κάτι που ίσως γράψει στο φύλλο αγώνα!

Η ένταση δεν σταμάτησε εκεί καθώς μεταφέρθηκε στη φυσούνα. Συγκεκριμένα, κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, ο Πινέιρο δέχθηκε επίθεση από άτομα που βρίσκονταν στο σημείο. Κάποιοι τον έσπρωξαν, ενώ ενώ κάποιοι επιχείρησαν ακόμη και να τον κλωτσήσουν! Ο Πινέιρο και οι βοηθοί του, να σημειωθεί, είχαν συνοδεία αρκετών αστυνομικών και πήγαν, τελικά, στα αποδυτήρια, χωρίς να συμβεί κάτι άλλο.