ΟΠΑΔΟΙ

Πειρατές του Ονείρου: Φτου… μη σας ματιάσουμε μασκαράδες!

Η Αποκριά της Υποκρισίας εν εξελίξει! Όχι στις πλατείες και στους δρόμους, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά στα γήπεδα! Τα όσα είδαμε την Κυριακή στην έδρα του επίδοξου “χαλιφάτου του βορρά” από κάθε λογής “μασκαράδες”, ήταν από τ’ άγραφα! Η Α.Ε.Κ ηττήθηκε όχι τόσο εξαιτίας των δικών της λαθών (που όντως υπήρξαν) αλλά ΚΥΡΙΩΣ λόγω ενός ανεκδιήγητου… κορακιού που πέταξε από τη Νορβηγία ως την Ελλάδα για να… “σφυρίξει κλέφτικα” και μάλιστα σε ένα κρίσιμο ντέρμπι.

Στεκόμαστε στα καθοριστικά : ΔΕΝ αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινες κάρτες δύο παίχτες του Παόκ (Ολιβέιρα στο 20′ και Ίνγκασον στο 26′) ενώ κιτρινίστηκε αναίτια ο Αραούχο, κι έτσι κατ’ αυτό τον τρόπο δόθηκε από τη διαιτησία η δυνατότητα στον αντίπαλο να παίξει εναντίον μας πλήρης αντί με… 9 παίχτες όπως θα έπρεπε αν αποδίδονταν δικαιοσύνη στις συγκεκριμένες φάσεις!!
Έμμεση αλλά σαφής πριμοδότηση του δήθεν… αδικημένου (!) παόκ, ο οποίος δια στόματος του γνωστού προκλητικού “Κλαψέσκου” με την καθιερωμένη μίρλα, έφτασε στο φαιδρό σημείο να κατηγορήσει την Α.Ε.Κ για… τρομοκρατία μέσα στην Τούμπα!!! Ναι στη γνωστή Τούμπα, σε αυτό το… “κολλέγιο” ήθους και ποδοσφαιρικού πολιτισμού που άπειρες φορές έχει θυμίσει “Βαγδάτη”!
Μιλάμε για ρεσιτάλ της θεσσαλονικιώτικης ομάδας στο μασκαριλίκι, που έρχεται να προστεθεί δίπλα σε αυτό των δύο ερυθροπράσινων συνεταίρων και των κολαούζων τους που με τα γνωστά τηλεοπτικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που διαθέτουν βαράνε συντονισμένα “κοινό νταούλι” κατά της Α.Ε.Κ.
Φτου μη σας ματιάσουμε όλους σας μασκαράδες!
Οι προσωπίδες σας όμως πέφτουν και αποκαλύπτεται στη φίλαθλη κοινή γνώμη που το πάτε και πόσο τελικά τρέμετε την αναγεννημένη Α.Ε.Κ.
-Όλοι σας και μόνοι μας.
-Εμπρός Α.Ε.Κ για το ΝΤΑΜΠΛ!!
Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ