AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αγωνία για τον Λιβάι Γκαρσία και το “μέτωπο” των τραυματιών

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οδεύει προς το τέλος της με τα πλέι οφ να πλησιάζουν. Ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να πάρει το 100% από τους ποδοσφαιριστές του προκειμένου η ΑΕΚ να συνεχίσει σε υψηλούς ρυθμούς και να είναι αυτή που στο τέλος θα κόψει πρώτη την κορδέλα του πρωταθλήματος.

Ωστόσο ο Αργεντινός τεχνικός δεν μπορεί να ησυχάσει. Ο τραυματισμός του Λιβάι Γκαρσία στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δημιουργεί αγωνία στους κιτρινόμαυρους, με τον ποδοσφαιριστή να υποβάλλεται σήμερα σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα τραυματισμού του.

Σε κάθε περίπτωση, μοιάζει μάλλον αδύνατο να προλάβει τη ρεβάνς του ημητελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και το δύσκολο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Αν υπάρχει θλάση, τότε θα τεθεί σε μεγάλο κίνδυνο και η συμμετοχή του στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στην “Αγιά Σοφιά” στις 12 Μαρτίου, αλλά και το ματς με τον Ατρόμητο, εφόσον οριστεί να γίνει στις 8 του μήνα (εν αναμονή της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων).

Όλα αυτά κι ενώ η ΑΕΚ έχει νοκ άουτ ως το τέλος της κανονικής περιόδου τον Τομ Φαν Βέερτ και δηλωμένο να εκτίσει μια αγωνιστική τιμωρίας λόγω καρτών τον Σέρχιο Αραούχο στο ματς με τον ΟΦΗ. Στο ίδιο ματς θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της δικής του ποινής ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Μιλάντ Μοχαμάντι υπολογίζεται να επανέλθει στα playoffs και ο Πάολο Φερνάντες θα μπει στις προπονήσεις μέσα στη βδομάδα.