AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίλημμα στην αριστερή “πτέρυγα” της ΑΕΚ για το ματς απέναντι στον Ατρόμητο

Τους παίκτες στους οποίους θα στηριχθεί στην αριστερή πλευρά ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο (17:30) ψάχνει ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει δίλημμα για το αν θα επιλέξει τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς με τον Ορμπελίν Πινέδα να μετατίθεται στο κέντρο αντί ενός εκ των Σιμάνσκι ή Γιόνσον ή αν θα διατηρήσει τον Μεξικανό αριστερά και θα χρησιμοποιήσει μαζί Γιόνσον-Σιμάνσκι στον άξονα. Ίσως ο Αργεντινός τεχνικός να έχει ακόμη ερωτηματικά για το αν ο Σέρβος μπορεί να βγάλει ολόκληρο το παιχνίδι έχοντας επιστρέψει προ δύο εβδομάδων στη δράση κι ενώ ακολουθεί την Πέμπτη ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Το δεύτερο δίλημμα αφορά στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Εχσάν Χατζισαφί έχει ανταποκριθεί άριστα στα καθήκοντά του στο διάστημα απουσίας του Μιλάντ Μοχαμάντι, ωστόσο επειδή βγάζει κάποια κόπωση εσχάτως και ο έτερος Ιρανός δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν τα τέλη του μήνα, υπάρχουν σκέψεις να μείνει στον πάγκο στο Περιστέρι και να επιστρέψει «φρέσκος» κόντρα στον Ολυμπιακό. Αν συμβεί αυτό, τη θέση του θα κληθεί να καλύψει ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ παίζοντας με ανάποδο πόδι αριστερά, κάτι που έχει κάνει αρκετά καλά φέτος αλλά και παλαιότερα στην καριέρα του.

Στις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Αθανασιάδης, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα, Γιόνσον ή Σιμάνσκι, Πινέδα, Αραούχο, Άμραμπατ και Γκαρσία μοιάζουν σίγουροι για την ενδεκάδα. Ερωτηματικό βέβαια υπάρχει για τον Άμραμπατ με τις τελευταίες δύο προπονήσεις να κρίνουν πολλά.