AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλεξίου: Απαύγασμα κατάλυσης της αντικειμενικής ευθύνης ότι υπεύθυνος για το γήπεδο είναι ο δήμος και όχι ο Ατρόμητος

Μετά την αγόρευση της Έλλης Ρίζου, ο έτερος εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου στην εκδίκαση της έφεσης για την υπόθεση των κοντών δοκαριών ανέφερε συγκεκριμένα:

«Με την απόφαση γίναμε σοφότεροι. Στην Ολλανδία αγώνας δεν ξεκίνησε αν το δοκάρι δεν σηκωνόταν μισό πόντο. Για κάποιους εδώ μπορεί και η κανονικότητα να τηρείται κατά βούληση.

Μάθαμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αυτό δεν μπορεί να γίνεται. Η κανονικότητα των δοκαριών έχει κριθεί και δεν έχει προσβληθεί, δεν αποτελεί λόγο έφεσης.

Ο Ατρόμητος έλεγε ότι “όλα έγιναν καλά, αλλά μην βλέπετε τι γράφει ο Μανούχος γιατί ενεργούσε με δόλο”. Αυτό δεν μπορείτε να το ακούσετε. Απαύγασμα κατάλυσης της αντικειμενικής ευθύνης ότι υπεύθυνος για το γήπεδο είναι ο δήμος και όχι ο Ατρόμητος.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η διαδικασία σήμερα θα έπρεπε να είναι μόνο υποβολή εγγράφων. Ο Ατρόμητος δεν είπε τίποτα για αντικανονικό γήπεδο που παρέλαβε από το δήμο.

Με πρόσφατη απόφαση στη Διαύγεια φαίνεται ότι ο Ατρόμητος έχει εκτελέσει σωρεία εργασιών προκειμένου το γήπεδο να ελεγχθεί και να αδειοδοτηθεί. Αυτό φαίνεται με έγγραφα που δεν προσβάλλονται.

Κατ’ εμέ το μόνο που πρέπει να ελεγχθεί είναι τα έγγραφα που έχουν πλαστικογραφθεί και νοθευτεί. Εμφανίστηκαν έγγραφα ότι ο δήμος έκανε μέτρηση. Αυτό θα έπρεπε να είναι αντικείμενο μίας επόμενης δίκης».