AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ μην τους αφήσεις να πάρουν ανάσα στο βρώμικο πόλεμο που δεχόμαστε

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20:30) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και ο βρώμικος πόλεμος από τα ασπρόμαυρα ΜΜΕ έχει στηθεί εδώ και καιρό. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα καλείται να αποδείξει στο χορτάρι ποια είναι η καλύτερη ομάδα και να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ: ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ – ΠΑΝΟΣ ΤΑΤΣΗΣ

Ο Αργεντινός προπονητής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς ο Σέρχιο Αραούχο είναι ετοιμοπόλεμος. Εκτός είναι ο Γαλανόπουλος, ο οποίος ένιωσε μία αδιαθεσία στην προπόνηση του Σαββάτου, αλλά και οι τραυματίες Φερνάντες, Μοχαμάντι.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

Σκέψη του Ματίας Αλμέιδα είναι να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια και τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί στην τετράδα της άμυνας. Γιόνσον και Σιμάνσκι στα χαφ με τους Πινέδα και Άμραμπατ στα “φτερά”. Ο Αραούχο θα κινείται σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Γκαρσία. Φυσικά δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις όπως μας έχει συνηθίσει ο κόουτς του Δικεφάλου.