AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στην κορυφή η ΑΕΚ!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η νέα ποδηλατική σεζόν, με την ΑΕΚ να κυριαρχεί στον πρώτο αγώνα δρόμου της χρονιάς, το GRAN-FONDO ΑΙΓΕΑΣ, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος «ΘΗΣΕΑΣ» με την τεχνική υποστήριξη της WORLDOFBIKE Total Cycling Solutions, σε διαδρομή στις Περιφερειακές Ενότητες Ανατολικής Αττικής, Βοιωτίας και Εύβοιας, µε την άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, σύμφωνα µε τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας(ΕΟΠ) και της UCI.

Η ομάδα μας κατέκτησε την 1η θέση στο ομαδικό, αφήνοντας πίσω της όλους τους αγωνιζόμενους Συλλόγους. Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία που γέμισε χαμόγελα όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Οι διοργανωτές απένειμαν το τρόπαιο στον υπεύθυνο Άρη Καραγεωργίου.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Γιαμπάνη και η Μυρτώ Τέσκου κατέκτησαν την 1η και τη 2η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία των Γυναικών. Στις Μάστερ Γυναίκες, η Ελένη Νίκα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στους Μάστερ Γ2, ο Γιώργος Χατζηπασχάλης, και το χάλκινο ο Λάμπρος Ζενέτος. Ασημένιο μετάλλιο για τον Βαγγέλη Σακέλλη (Γ1), ενώ την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Κατσιλιέρης στους Μάστερ Δ, αγωνιζόμενος μάλιστα με ίωση.

Οι αθλητές Φίλιος, Μανωλίδης και Πηλιχός είχανε πτώσεις κατά την διάρκεια του αγώνα ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς, και κατάφεραν να τερματίσουν δίνοντας βαθμούς στην ομάδα.

Την ομάδα συνόδεψαν ο προπονητής, Βασίλης Γιαννιώσης, και ο υπεύθυνος προπονήσεων και αγώνων, Λευτέρης Παπουτσάς.

Ειδική μνεία αξίζει να γίνει στους Άρη Καραγεωργίου και Διονύση Πλατσάκη για το support της ομάδας στον αγώνα.

Ευχαριστούμε τον χορηγό μας NatureTech για την προμήθεια ενεργειακών διατροφικών μπαρών για τις ανάγκες του αγώνα.

Αγώνα είχε και η Ακαδημία μας που έτρεξε στο ΜΤΒ που διοργάνωσε ο ΣΥ.ΦΑ.ΓΕ. στον Γέρακα.

Αγωνίστηκαν στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα αγόρια οι Ανάργυρος-Μάριος Μούργκας και ο Άλκης Καλλίγερος, καταλαμβάνοντας την 16η θέση και 22η αντίστοιχα μεταξύ 41 αθλητών. Να σημειωθεί δε, ότι είναι η 1η χρονιά των μικρών παιδιών στη μεγάλη τους κατηγορία.

Στην κατηγορία των Μάστερς Β αγωνίστηκε ο Δημήτρης Κατσικώστας, ο οποίος και κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, σε μία σημαντική επιτυχία που «έβαψε» κιτρινόμαυρο τον Γέρακα!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!