AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλεξίου: Εγκληματική ενέργεια, έσκαψαν ένα χαντάκι και με τη νέα γραμμή το VAR δεν θα μπορούσε να παρέμβει

Για την παρέμβαση του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μίλησε, μεταξύ άλλων, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, λέγοντας πως οι δύο ομάδες δεν νομιμοποιούνται να παρέμβουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Αλεξίου:

«Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ΠΑΕ που έχει έννομο συμφέρον από τη σημερινή δίκη. Υπέβαλε την ένσταση όπως έπρεπε και αφού δεν δέχτηκε ο διαιτητής Μανούχος πριν κλίσει το φύλλο αγώνα η ΑΕΚ ζήτησε και άλλα τρία σημεία που κρίνουν το γήπεδο ακατάλληλο και για να περπατούν οι ποδοσφαιριστές.

Δεν νομιμοποιούνται να παρέμβουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, πρέπει να απορριφθούν και ως απαράδεκτες και ως νόμο αβάσιμες.

Νομίζω πως υπηρετώ μια ομάδα που είναι αυτή που πρέπει να απολογηθεί. Όχι. Η ΑΕΚ έρχεται να στηρίξει μια ένσταση για κάτι που είναι αυτονόητο. Τι έπρεπε να γίνει. Είτε να δηλώσει πως τα τέρματα είναι κοντά, είτε να μην κάνει τίποτα. Ο φίλος μου ο Ντέμης είπε να έπαιζε το ματς και αν έχανε εν συνεχεία να έκανε την ένσταση. Δεν γίνεται. Εμείς στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεχτήκαμε μέτρηση με την ίδια μετροταινία από ξένους διαιτητές. Εδώ τι λέμε φέρτε λέιζερ. Ο διαιτητής δικαιούται με κάθε πρόσφερο μέτρο εφόσον δεν λείπουν εκατοστά, χιλιοστά πως μπορεί να μετρήσει. Ο Αθανασιάδης πήγε στα γκολπόστ, είδε τη διαφορά του ύψους και το είπε στον διαιτητή. Από εκεί και πέρα η υπόθεση έχει τελειώσει.

Έσκαψαν ένα χαντάκι και με τη νέα γραμμή το VAR δεν θα μπορούσε να παρέμβει. Γιατί θα σταματούσε η μπάλα. Δεν μπορείς να κάνεις χαντάκι τη γραμμή του τέρματος.

Αν τα δοκάρια δεν βγαίνουν επειδή είναι τσιμεντωμένα μιλάμε για εγκληματική κατασκευή, όποιος πέσει εκεί θα μιλάμε για νέο Γιάνκοβιτς. Πρέπει να υπάρχει ένα μικρό κενό στη βάση για να απορροφούνται οι κραδασμοί, δεν μπορεί να κατηγορείται η ΑΕΚ επειδή έκανε μία επισήμανση»