AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Τα έδωσε όλα στη Νέα Σμύρνη αλλά δεν τα κατάφερε

Κατάθεση ψυχής από τη γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ μέσα στη Νέα Σμύρνη, αλλά ήττα με 17-13 από τον Πανιώνιο, για την 14η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «κιτρινόμαυρες» τα έδωσαν όλα κόντρα σε μία πιο έμπειρη ομάδα, διεκδίκησαν μέχρι τέλους όχι μόνο τον έναν βαθμό, αλλά και τους τρεις, ωστόσο στο τέλος έμειναν με την πίκρα της ήττας. Ακόμα κι έτσι, η ΑΕΚ έδειξε ότι… είναι εδώ, συνεχίζει να εμφανίζεται σε πολύ καλό επίπεδο και είναι βέβαιο ότι στο εγγύς μέλλον θα έρθουν και οι βαθμοί που θα οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Ακόμα κι έτσι, όμως, η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, με την ομάδα μας να έχει σοβαρά παράπονα για διάφορα σφυρίγματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τα οποία σε μεγάλο βαθμό καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ έμεινε κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας σε εξαιρετική μέρα όλες τις αθλήτριές της. Τα λάθη στην άμυνα σίγουρα στοίχησαν στην ομάδα του Μάρκο Μίσιτς, όμως η επιθετική ευστοχία και το σωστό πλάνο κράτησαν την ΑΕΚ στο παιχνίδι. Στην τελευταία περίοδο, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 15-12, η ΑΕΚ μείωσε σε 15-13, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο, γνωρίζοντας τελικώς την ήττα με 17-13.

Πανιώνιος ΓΣΣ – ΑΕΚ 17-13

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 3-5, 5-4, 4-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Μήτσου, Κάσεϊ 5, Ιφιγένεια Μαυρωτά 3, Μπογκατσένκο 3, Κοτσάφτη, Μαστρόκαλλου 1, Θωμοπούλου, Ευαγγελία Λούδη 1, Κώτσια 4, Αναστασία Λούδη, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ανθία Παπαναστασίου, Λυδία Μαυρωτά, Κελαδίτη, Υφαντή.

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Νίγκρο, Μακέντι 1, Πάτερου, Γεωργίου 1, Μπινιάρη, Καλαϊτζή 2, Γκίλλα 5, Φραγγελάκη, Ρουμελιώτη 2, Λιαπάκη, Ντάσιου 2, Μιχαηλίδου, Φουντή, Φέλλα, Πετεινάτου.