AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Με συννεφάκι μαγικό για το διπλό η ΑΕΚ στην Καρδίτσα

Με τον κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΚ καλείται σήμερα (19:15, ΕΡΤ3) να φύγει με το διπλό από την Καρδίτσα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, με την οποία και αρχίζει ο δεύτερος γύρος της Basket League.

Οι κιτρινόμαυροι πρέπει να αλλάξουν την κατάσταση καθώς στο ελληνικό πρωτάθλημα μετράνε τρεις σερί ήττες, αφού δεν τα κατάφεραν στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, στα Λιόσια με τον ΠΑΟΚ και στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό. Πλέον, εκτός έδρας, η Βασίλισσα έχει συνολικά 2 νίκες και 3 ήττες στην Ελλάδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Κάμερον ΜακΓκρίφ αναμένεται να επιστρέψει, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό στον αντίχειρά του. Μένει να φανεί το τι θα γίνει με τους Αντώνη Κόνιαρη και Ανδρέα Πετρόπουλο, οι οποίοι πάντως είναι στην Καρδίτσα με την αποστολή της ΑΕΚ και ακολούθησαν μέρος του προγράμματος της χθεσινής (13/01) προπόνησης στο «Γιάννης Μπουρούσης».

Από εκεί και πέρα, αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, ο Αϊζάια Μάιλς αναμένεται να είναι ξανά εκτός από την εξάδα των ξένων παικτών στο ελληνικό πρωτάθλημα.