AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Καντζούρης: Είναι σχεδόν 1η Φλεβάρη και είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα, στους “16” του BCL και στο Final-8 του Κυπέλλου

Μέσα σε όλους τους στόχους βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο προπονητής της Βασίλισσας, Ηλίας Καντζούρης μίλησε για τη νίκη επί του Περιστερίου αλλά και στο τι ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς της Ένωσης:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Νομίζω πως δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά αμυντικά.

Σίγουρα, ενεργειακά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν στο επίπεδο, που θέλαμε και υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα με ένα επίπονο ταξίδι και ένα ματς εναντίον μίας ομάδας, που με τον ρυθμό με τον οποίο παίζει, η ενέργεια η οποία απαιτείται είναι πάρα πολύ μεγάλη, αλλά, όπως έχουμε ξαναπεί, οι δικαιολογίες είναι για τους αδύναμους.

Εμείς, θεωρώ στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε αμυντικά όπως πρέπει, με πάρα πολλές επαφές, απέναντι σε μία ομάδα που έχει πάρα πολύ καλή προπονητική καθοδήγηση και θεωρώ ότι το παιχνίδι που έχασε το Περιστέρι με τον Ολυμπιακό είναι ένας καλός οδηγός.

Απέναντι, λοιπόν, σε μία πολύ καλή ομάδα παίξαμε όπως έπρεπε έτσι ώστε να επικρατήσουμε και να συνεχίσουμε να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Είναι σχεδόν 1η Φλεβάρη και είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα, στους “16” του BCL και στο Final-8 του Κυπέλλου, άρα είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους και θεωρώ, ότι αν είμαστε ήρεμοι και έχουμε την υγεία μας, αυτή η ομάδα έχει να δώσει πάρα πολλά πράγματα».