AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλεξίου: Αν ευνοούμασταν θα μπαίναμε στα πλέι οφ με 30 πόντους διαφορά!

Ο Αλέξης Αλεξίου εκπροσώπησε την ΠΑΕ ΑΕΚ στη σημερινή εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.

Αφού αρχικά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Tάκης Μπαλτάκος, ενημέρωσε τα μέλη για την πρόθεση του να κάνει τοποθέτηση για το θέμα της φάσης με τον Αθανασιάδη στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη, πήρε θέση ο Αλέξης Αλεξίου, αναφέροντας τα εξής:

«Πραγματικά δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο γίνεται συζήτηση και διατυπώνουν τέτοιες απίστευτες απόψεις για την συγκεκριμένη φάση. Είναι δυνατόν να σχολιάζουμε μια φάση τόσο καθαρή; Δεν μπαίνουμε καν σε διάλογο με αυτούς που καθημερινά με φθηνή προπαγάνδα προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να σπείρουν τοξικότητα. Σοβαρά τώρα έχει ευνοηθεί φέτος η ΑΕΚ; Μήπως καλύτερα να συζητήσουμε για το σε πόσες περιπτώσεις έχει αδικηθεί;

Μια ομάδα που όλη η Ελλάδα ομολογεί πως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, παίρνει καθαρές νίκες και λένε τα φθηνά παπαγαλάκια πως είναι δήθεν δικιά μας η ΕΠΟ και ευνοούμαστε; Αν ευνοούμασταν όπως αυτοί που είχαν πραγματικά τον έλεγχο της ΕΠΟ επί τόσα χρόνια, τότε θα μπαίναμε στα play offs με καμιά τριανταριά βαθμούς διαφορά. Και θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα από τον Σεπτέμβριο, όπως συνέβαινε όλα εκείνα τα μαύρα χρόνια για το ποδόσφαιρο. Τώρα έχουμε ένα πρωτάθλημα που το διεκδικούν ισότιμα τέσσερις ομάδες, που είναι το πιο ανταγωνιστικό εδώ και δεκαετίες και στο οποίο χάνουν οι μεγάλοι βαθμούς από τους μικρούς. Αυτό έπρεπε να αποτελεί τίτλο τιμής για την διοίκηση της ομοσπονδίας κι όχι να χρειάζεται να απαντάμε σε ανακοινώσεις και να ακούμε απίθανες απόψεις από τηλεκριτικούς διαιτησίας, που σε κάνουν απλά να αναρωτιέσαι πως ήταν δυνατόν να σφύριζαν τα προηγούμενα χρόνια στα γήπεδα της Super League, έχοντας τέτοια άγνοια κανονισμών».