ΟΠΑΔΟΙ

Οι Πειρατικές Αιχμές του Σαββατοκύριακου

✓ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΝΙΚΗ Η ΑΕΚΑΡΑ στους αγωνιστικούς χώρους αρχής γενομένης με το προχθεσινό ματς στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλαδας κόντρα στην Κηφισιά στη γειτονική μας Ριζούπολη. Παιχνίδι το οποίο ήταν βέβαια νικηφόρο για εμάς (2-0) με ένα “διαστημικό” γκολ του παιχταρά Γκαρσία και με το πρώτο του Φαν Βέερτ στον οποίο επ’ ευκαιρία ευχόμαστε δυνατή και παραγωγική συνέχεια με τη φανέλα της Ομάδας μας. Έχουμε ξαναπεί πως για μας δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, αλλά ματς που η Α.Ε.Κ θα πρέπει να στέφεται νικήτρια παντού και πάντα!

✓ 4 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…. μετράμε για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος. Η τόσο μεγάλη διακοπή μέσα στο χειμώνα, εξαιτίας της φετινής απατεωνιάς που ακούει στο όνομα μουντιάλ του Κατάρ, οπωσδήποτε μας ξενέρωσε. Παρόλα αυτά, η Ομάδα ξαναγυρίζει στο Σπίτι της και κατ’ επέκταση κι εμείς οι οπαδοί στις εξέδρες του Ναού μας στη χιλιοαγαπημένη Νέα Φιλαδέλφεια την Τετάρτη 21 Δεκέμβρη! Εξυπακούεται πως θέλουμε μια ευρεία Νίκη της ΑΕΚΑΡΑΣ απέναντι στην κατά τ’ άλλα συμπαθή ομάδα της Φθιώτιδας. Πόσο μάλλον που το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Γηπεδάρα μας, στο απόρθητο Κάστρο του Δικεφάλου Αετού! Όλοι στο Ναό λοιπόν!

✓ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ μάχιμη, δυνατή, με αυτοπεποίθηση και αληθινή πίστη για την κατάκτηση του πρωταρχικού μεγάλου στόχου μας: του Πρωταθλήματος! Δεν ψαλιδίζουμε τις φιλοδοξίες μας, δεν κάνουμε εκπτώσεις στα θέλω μας, είμαστε Α.Ε.Κ και στοχεύουμε πάντα στην Κορυφή! Αυτό θα πρέπει να γίνει συνείδηση στους πάντες!

✓.ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ : ΚΥΡΙΑΡΧΗ Α.Ε.Κ ! Μετά τον Άθλο της ολοκλήρωσης του Γηπέδου μας, σε πρώτη προτεραιότητα βρίσκεται -πλέον- η αγωνιστική Κυριαρχία της Ομάδας και η επανακατάκτηση του Πρωταγωνιστικού ρόλου της Α.Ε.Κ στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Διότι η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως είναι πλασμένη από τη φύση της για να πρωταγωνιστεί! Εμπρός λοιπόν για να γίνουν τα όνειρά μας οι εφιάλτες τους!

✓ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ! Μαθαίνουμε ότι οι παίχτες της Α.Ε.Κ βιώνουν ένα πραγματικά ζεστό κλίμα εντός της Ομάδας. Ανθρώπινη συμπεριφορά, επικοινωνία, ομαδικότητα, καλή συνεργασία και μεταξύ τους και με το τεχνικό τιμ. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι κάτι παραπάνω από καλή και αυτό αποτελεί σημαντικό “όπλο” στη φαρέτρα της Ένωσης!

✓ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ! Που να φαντάζονταν οι ξεριζωμένοι Πρόσφυγες και Ιδρυτές της Α.Ε.Κ, ότι το δημιούργημά τους θα νικούσε το χρόνο, θα έσμιγε με την ιστορία και έναν αιώνα μετά ο δικέφαλος αετός θα φτερούγιζε ξανά στο Νέο Παλάτι του – το καλύτερο σύγχρονο Γήπεδο όλης της Ευρώπης! Η μεγαλύτερη Τιμή στη Μνήμη τους είναι η “Αγιά Σοφιά”!

✓ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΖΩΡΑΣ) ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ: ο αλησμόνητος Πόντιος Πρόσφυγας με τη μεγάλη καρδιά και την ευαίσθητη λαϊκή ψυχή, ο Άνθρωπος της αλληλεγγύης και της προσφοράς στον διπλανό, ο αγωνιστής, ο αντιστασιακός, ο στοργικός πατέρας, ο ιδεολόγος της πράξης! Μάθετε για τη ζωή του, για τη διαδρομή του, για όσα μας έκαναν να τον αγαπήσουμε όσο ήταν εν ζωή και να τον μνημονεύουμε και σήμερα με αγάπη και σεβασμό. Κι έτσι, μέσω αυτού του ξεχωριστού ανθρώπου, θα δείτε να ξετυλίγεται και ολόκληρη η συγκινητική ιστορία αυτής της υπέροχης γενιάς της Προσφυγιάς!

✓ ΝΑΙ Ή ΟΥ;; Θα βάλετε ρε ΚΑΙ τραγούδια του Πρόσφυγα και ΑΕΚτζή Στέλιου Καζαντζίδη, στο Ναό, ναι ή ου ;;; Για παράδειγμα τα εξαιρετικά, όσο και συμβολικά για την Α.Ε.Κ, τραγούδια “Κωνσταντινούπολη ωραία Πολιτεία” και “Τα όνειρα που χτίζονται” δεν υπάρχουν στο… ρεπερτόριο;;; Δεν ακούει αυτός ο υπεύθυνος της λεγόμενης μουσικής επένδυσης του Γηπέδου που μας έχει πρήξει τα φρύδια με τα κλαπατσίμπανα;; Άϊντε στην τελική με τους απίθανους που ‘χετε μαζέψει εκεί μέσα στα διάφορα πόστα.

✓ 2η ΕΚΔΟΣΗ για τη χειμερινή ζακέτα των Πειρατών του Ονείρου. “Επιστροφή στο όνειρο” είναι το θέμα της σε ένα μοναδικό σχέδιο! Πρόκειται για μία εξαιρετική ποιοτική δημιουργία από το Club μας που πραγματικά ενθουσιάζει τα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας. Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλ. 693 810 3933 (Χρήστος).

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το Club Οπαδών της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓pirates-aek στο internet : η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων.

✓ Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

* Cueva de los Piratas*

* Απίστευτο και όμως αληθινό : Υπάρχουν ΑΕΚτζήδες που μας ζητούν από τώρα να τους κρατήσουμε εισιτήριο για … το τελευταίο ματς με το γάβρο στη Νέα Φιλαδέλφεια!!!!!! Έλεος ρε μάγκες!!!!!! Κομμάτι νωρίς δεν είναι;;; Αφήστε που ως τότε μπορεί να έρθουν οι Νεφελίμ στη γη ή τέλος πάντων να ΜΗΝ έρθει ο “θρήνος” στη Ν.Φ!!!

* Πάολο Φερνάντες καλώς όρισες στην ΑΕΚΑΡΑ. Κατ’ αρχάς να ‘χεις υγεία και ακολούθως ποδοσφαιρική έμπνευση ώστε να κάνεις τα μαγικά σου ρε παιχτούρα!

* “Μαρκήσιε” ετοίμασε σημαία ΑΕΚοπειρατική. Κάποιος δικός μας ορεσίβιος Πειρατής ετοιμάζεται να τη στήσει σε ψηλή κορφή της Πίνδου!

* Ναταλί είσαι ένας άγγελος, μια θεϊκή ομορφιά, που κατέβηκε από τα σύννεφα του ερωτισμού για να μας… κολάσει!

* “Πρωτοπόρο για τα εργασιακά δικαιώματα” χαρακτήρισε το εγκληματικό Κατάρ με τους 6.750 δολοφονημένους εργάτες, η κερά Εύα Καϊλή που την είχαν φυτέψει και αντιπρόεδρο στο Ευρωπαϊκό Κυνοβούλιο. Αν είναι δυνατόν, τόση ξεδιαντροπιά! Αλλά βέβαια, έτσι τζάμπα θα πηγαινοέρχονταν οι σακούλες με τα φράγκα;;; Σήψη και μπόχα παντού, πνιγόμαστε ρεεεε.

* Από την άλλη τόσες γυναίκες, ηρωίδες της καθημερινότητας, αγωνίζονται σκληρά στη δουλειά ή στο σπίτι, στο “μέτωπο” της προσφοράς για την οικογένεια. Ποτέ όμως αυτές οι γυναίκες δεν θα τύχουν πρώτης είδησης στα πρωτοσέλιδα των παλιοφυλλάδων ή στα βρωμοκάναλα του κοινωνικού αποπροσανατολισμού. Που να περισσέψει χώρος, κατελήφθη από τις… λαμπερές “Εύες” που βέβαια κάποια στιγμή αποδεικνύονται… σκοτεινές! Εμείς όμως τιμούμε, καμαρώνουμε και αγαπούμε τις γυναίκες μας, τα δικά μας κορίτσια που μάχονται για τη ζωή και πραγματικά αξίζουν!

* Χριστουγεννιάτικο δέντρο με κουτάκια από μπύρες στόλισε ο… γενικός! Σύντομα όμως, εντός λίγων ωρών, το έλατο είχε απομείνει γυμνό, καθώς “τα στολίδια” καταναλώθηκαν στο άψε-σβήσε.

* Ομόφωνη απόφαση από όλο το Club (Νο 1) : Ανελέητο κράξιμο στους κολοτούμπες.

* Ομόφωνη απόφαση από όλο το Club (Νο 2) : Ούτε ένα “συγχωροχάρτι” σε αυτούς που πολέμησαν το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια με οιονδήποτε τρόπο.

* Ήταν μόνο 16. Έγκλημα στυγερό για είκοσι κολοεβρώ! Οι άλλοι βέβαια που κατακλέβουν χρόνια και ζαμάνια τη χώρα και το λαό τυγχάνουν υψηλής προστασίας. Μια κοινωνία προκλητικά άνιση και προβληματική ως τα μπούνια!

* Χρόνια πολλά στα παιδιά που γιόρταζαν αυτές τις μέρες: “Αλή”, “Υδραυλικό”, “Βασκ”, “Rosspi”, “Σπυρέτο”, στον Σπυράκο τζούνιορ γιό του “Γουίλιαμ” και στον Στράτο Αγγελίδη. Να είστε όλοι καλά αδέρφια, γεροί με πειρατική δύναμη και την ΑΕΚΑΡΑ στην καρδιά!

* Ποιος ονειρεύεται, εν όψει εκλογών να γίνει… Μαυρογιαλούρος;;; Ο ευρών κερδίζει ένα εορταστικό καλάθι με αυγά Μεγάρων!

* Αντίο Γιάννη Διακογιάννη. Μαζί σου έφυγε και μια ολόκληρη εποχή, πολύ πιο διαφορετική και σίγουρα πιο αγνή απο τη σημερινή.

* Κάποιο πανό θα ετοιμαστεί. Αλλά, όπως λέει κι η παροιμία, το καλό το πράγμα αργεί να γίνει!

* Ποιος Εμπαπέ και ποιος Γουόκερ. Σιγά τα… “βέλη”! Όλοι αυτοί, όπως λέει κι ο πειρατής “Δάσκαρος”, είναι απλές “βέσπες” μπροστά στο “μηχανάκι” της ΑΕΚΑΡΑΣ των παιδικών μας χρόνων! Τον… Χρηστάρα τον Αρδίζογλου!!!

* Χαρήκαμε, εννοείται, που φάγανε τα μούτρα τους στο Μουντιάλ οι Εγγλέζοι. Συν τοις άλλοις είναι και μήνας Δεκέμβρης και οι ιστορικοί συνειρμοί είναι αναπόφευκτοι.

* Στο έδαφος της αδικίας φυτρώνουν οι εξεγέρσεις των αδικημένων. Εξ αρχαιοτάτων χρόνων.

* Λαμόγιο ξεκουμπίσου. Σε σιχάθηκε η ψυχή μας.

* Ν.S. με λάτιν χαιρετισμούς από την Κούβα ως τη Νέα Φιλαδέλφεια! Γεια σου ρε παλίκαρε!

* Η βιβλιοπρόταση της εβδομάδας. Για όσους η ιστορική γνώση δεν εξαντλείται σε μια άψυχη οθόνη, προτείνουμε το εξαιρετικό βιβλίο του Ηλία Βενέζη με τίτλο “Το νούμερο 31328, το βιβλίο της σκλαβιάς”, εκδόσεις Εστία. Μνήμες και βάσανα της Προσφυγιάς.

* Σαν βρεθείς στης Φιλαδέλφειας τα μέρη / κι αντικρίσεις κιτρινόμαυρη φανέλα / θα σε πιάσει αμέσως τρέλα το μεθύσι της χαράς / και θα λες όπου βρεθείς κι όπου κι αν πας: / ΑΕΚΑΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ…”

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ