AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νορντίν Άμραμπατ: Το “πάμε να πάρουμε” το πρωτάθλημα, η χαρά για τον αδερφό του και το σενάριο με την Μπόκα Τζούνιορς

Εμφανώς συγκινημένος από την πρόκριση του Μαρόκο στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ εμφανίστηκε ο Νορντίν Άμραμπατ, ο οποίος εν μέσω δηλώσεων του αδερφού του, Σοφιάν, πήγε και τον φίλησε on camera. Ο εξτρέμ της ΑΕΚ με δηλώσεις του από το Κατάρ έστειλε μήνυμα στους φίλους της ομάδας του πως “πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα” τη στιγμή που προέκυψε σενάριο περί ενδιαφέροντος από την Μπόκα Τζούνιορς στο πρόσωπό του.

“Είναι μία εξαιρετική εμπειρία. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο στον οποίο ανήκω που μου έδωσε ειδική άδεια για να βρίσκομαι εδώ. Όλη η ομάδα είχε ρεπό το Σάββατο και εμένα μου δόθηκε η δυνατότητα να λείψω μία επιπλέον μέρα, οπότε οφείλω ένα ευχαριστώ στην ΑΕΚ που μου έδωσε την δυνατότητα να ζήσω την ατμόσφαιρα ενός τόσο σπουδαίου τουρνουά. Βρίσκομαι και πάλι ανάμεσα σε συμπατριώτες μου και αυτό με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα. Έχω την ευκαιρία να είμαι δίπλα σε Μαροκινούς σε μία πολύ σπουδαία ημέρα για εκείνους, αφού η εθνική μας αγωνίζεται σε έναν προημιτελικό ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άμραμπατ στην ιστοσελίδα gazzetta.gr.

Ερωτηθείς για το πότε θα είναι έτοιμος απάντησε: “Χρειάζομαι δύο ακόμα εβδομάδες για να είμαι απόλυτα έτοιμος μετά το χειρουργείο που έκανα πριν από 25 ημέρες”, ενώ κλείνοντας έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ: “Τους αγαπώ πάρα πολύ! Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα”.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με tweet από την Αργεντινή της σελίδας LaMitadMas1 “η Μπόκα Τζούνιορς ενδιαφέρεται για τον Νόρντιν Άμραμπατ. Ο 35χρονος Μαροκινός διεθνής αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ”.