AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Οι επισκέψεις της ΚΑΕ ΑΕΚ και το κοινωνικό της πρόσωπο (photos)

Φωτορεπορτάζ από τη σημερινή επίσκεψη της ΑΕΚ BC στη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων της ΑΜΚΕ «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ», της Εκκλησίας της Ελλάδος, στον Ασπρόπυργο, προεξάρχοντος του διοικητικού ηγέτη της, κ. Μάκη Αγγελόπουλου. Την αντιπροσωπεία της «Βασίλισσας» υποδέχθηκαν στη Δομή, ο Πρόεδρος της ΑΜΚΕ «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ», Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρας και ο Γενικός Διευθυντής Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Παντελεήμων Παπασυνεφάκης.

Οι λιλιπούτειοι πρόσφυγες παρέδωσαν δώρο πίνακα ζωγραφικής, που οι ίδιοι επιμελήθηκαν προς τον κ. Αγγελόπουλο, αλλά και άλλα δώρα. Ο κ. Αγγελόπουλος παρέδωσε φανέλα του Δημήτρη Φλιώνη (με τον ιερό και συμβολικό για την Εκκλησία αριθμό 7) και μία μπάλα με υπογραφές στον Σεβασμιώτατο κ. Αθηναγόρα, και ο Δημήτρης Μαυροειδής φανέλα του και μπάλα στον Πανοσιολογιώτατο Παντελεήμονα. H αντιπροσωπεία της ΑΕΚ BC παρέδωσε στη Δομή και αναγκαία αγαθά για τα παιδιά.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροπύργου «Γεώργιος Τσόκας», όπου ο προπονητής Ηλίας Καντζούρης και οι αθλητές Δημήτρης Μαυροειδής, Δημήτρης Φλιώνης, Κένι Ουίλιαμς, και ο Κόουτς Νάκης Μουρατίδης παρέδωσαν μαθήματα ασκήσεως βελτίωσης στα παιδιά, και τους μίλησαν για την αξία της συνεργασίας και της ομαδικότητος και θα υπογράψουν αυτόγραφα.

Παρών στο Κλειστό Ασπροπύργου ήταν και ο δήμαρχος της πόλης, κ. Νικόλαος Μελετίου.
Από πλευράς ΑΕΚ BC, παρόντες ήταν ακόμη οι Παναγιώτης Τριαντόπουλος (Managing Director), Γιώργος Χήνας (General Manager), Χριστίνα Σκέντζιου (As. General Manager), Γιώργος Νικολάου (Διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ), Γιάννης Δασκολιάς (Τμήμα Μάρκετινγκ).