AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Νέοι θρίαμβοι και τέλος σε μία επιτυχημένη χρονιά

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά για το Ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου, το οποίο για ακόμα μία φορά έκανε υπερήφανους όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ με τις σπουδαίες διακρίσεις του!

Η «Ένωση» έτρεξε σε 3 διαφορετικούς αγώνες, κατακτώντας και πάλι κορυφές και μετάλλια, δείχνοντας ότι όχι μόνο το παρών, αλλά και το μέλλον προμηνύεται λαμπρό και για αυτό το τμήμα του «Δικεφάλου».

Αρχικά, οι «κιτρινόμαυροι» έτρεξαν στην Ανάβαση Υμηττού «ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΙΑ», έναν ποδηλατικό αγώνα δρόμου της «κλασσικής» Ανάβασης Υμηττού με μαζική εκκίνηση που διοργάνωσε ο Π.Σ. Νίκαιας «ΚΡΟΝΟΣ» σε συνεργασία με τον Π.Ε.Σ. ΑΘΗΝΩΝ «ΑΣΤΕΡΑΣ». Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του εκλιπόντος παράγοντα της ποδηλασίας Ανδρέα Πολυχρόνη.

Ο Κωνσταντίνος Κατσιλιέρης για ακόμα μία φορά στην κατηγορία Μάστερ Δ’, πρώτευσε, αφήνοντας πίσω του τους αντιπάλους του και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Στους Μάστερ Γ’, ο Ευάγγελος Σακέλλης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με σπουδαία κούρσα, ενώ εντυπωσιακός ήταν για ακόμα μία εβδομάδα ο Στράτος Μανωλίδης, που στην κατηγορία των Παίδων κατέκτησε επίσης το ασημένιο μετάλλιο.

Ακολούθησε η Ανάβαση Κατσιμιδίου, σε ατομική χρονομέτρηση που διοργάνωσε η Π.Ε.Π.Α., όπου σημειώθηκε άλλος ένας θρίαμβος από τους Κωνσταντίνο Κατσιλιέρη και Ευάγγελο Σακέλλη. Οι δύο σπουδαίοι Πρωταθλητές της ΑΕΚ, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο έκαστος στην κατηγορία του, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή αγωνιστική περίοδο και τιμώντας για ακόμα μία φορά τη φανέλα του Συλλόγου.

Τελευταία «κιτρινόμαυρη« συμμετοχή, αλλά παράλληλα και μία εκ των σπουδαιοτέρων επιτυχιών της σεζόν, ήταν αυτή του Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος ακόμα μία φορά χωρίς να έχει χρόνο προπονήσεων (ελέω στρατού), έτρεξε στον διεθνή αγώνα ΜΤΒ XCC C3 κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών, που διοργάνωσε η Ε.Ο.Π. με τη συνεργασία του Π.Σ. Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων στα Τρίκαλα. Ο νεαρός μας αθλητής με τρομερή κούρσα κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Ανδρών, παρά το γεγονός ότι ανήκει στην κατηγορία των Νέων Ανδρών! Πρόκειται για μία σπουδαία επιτυχία που γέμισε χαμόγελα σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ συγχαίρει θερμά τους αθλητές, τις αθλήτριες, το προπονητικό τιμ και τους υπεύθυνους του τμήματος και της Ακαδημίας Ποδηλασίας για τις ανεπανάληπτες αγωνιστικές επιτυχίες και τη σκληρή προσπάθειά τους, με τις οποίες κράτησαν στην κορυφή τη σημαία του Συλλόγου!