AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ξεκινά το Vintage Volley

Έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και για το Vintage Volley!

Οι «κιτρινόμαυρες» Πρωταθλήτριες ξεκινούν τη σεζόν την Κυριακή (06/11, 21:45) εντός έδρας με αντίπαλο τον ΑΟ Βάρης Αναγυρούς για την Α’ Φάση της Α’ Κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ, σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η φετινή ομάδα αποτελείται από τις: Ξανθάκου Δέσποινα (αρχηγός), Κανελλοπούλου Μαρία, Μπίτσικα Ελένη, Παπάζογλου Κυριακή, Μουτζούρη Τόνια, Στεργίου Ιωάννα-Μαρία, Καποδίστρια Χριστίνα, Τριανταφυλλίδου Αλεξάνδρα, Αράπη Κατερίνα, Σκολαρίκη-Αραμπατζή Άννα, Σπαλιώρα Τζούλια, Δασκαλάκη Διονυσία, Δρίτσα Δέσποινα, Γαλαζούλα Μπέττυ, Μαρκοπούλου Μαρία, Κωστοπούλου Μαρία, Αγγάνη Ευγενία.

Προπονήτρια του «Δικεφάλου» παραμένει η επιτυχημένη Γιούλη Μπατουδάκη, η οποία δήλωσε στο aek.gr: «Με ανυπομονησία περιμένουμε την έναρξη του Πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ, αγωνιζόμενες πλέον στην Α’ Κατηγορία, μετά την κατάκτηση του τίτλου της Β’ Κατηγορίας την περσινή σεζόν, όπου βέβαια αγωνιστήκαμε υποχρεωτικά ως πρωτοεμφανιζόμενες στην περιοχή της Δυτικής Αττικής. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες και να έχουμε ένα ενδιαφέρον και συναρπαστικό πρωτάθλημα».

Η αρχηγός της ομάδας, Δέσποινα Ξανθάκου, δήλωσε στο aek.gr: «Ξεκινήσαμε προετοιμασία 1 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα έχει κάνει και κάποιες νέες προσθήκες, ενώ με βάση και τα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε η εικόνα της ομάδας είναι θετική. Για ακόμη μια σεζόν είμαστε έτοιμες να διατηρήσουμε τους τίτλους που κατακτήσαμε. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Να έχουμε ένα υγιές πρωτάθλημα και να το ευχαριστηθούμε».