AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Καντζούρης: Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τη Βόννη

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ιωνικού αλλά και για τον αδικοχαμένο, Στέβαν Γέλοβατς.

«Παρότι ούτε εγώ, αλλά ούτε και οι περισσότεροι εκ των παικτών του τωρινού ρόστερ, δεν τον είχαν γνωρίσει, μεταφέρουμε τη στήριξή μας, στην οικογένειά, του αδικοχαμένου, Στέβαν Γέλοβατς» είπε αρχικά ο κόουτς της Βασίλισσας.

Για τη συνέχεια της σεζόν και τον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τη Βόννη στο Basketball Champions League στη Γερμανία την Τετάρτη (23/11, 21:00), μεταξύ άλλων, ο Καντζούρης σχολίασε: «Έχουμε μεγάλα περιθώρια. Χρειάζεται πολλή δουλειά, λίγα λόγια και τώρα επικεντρωνόμαστε για ένα πραγματικά σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη στη Βόννη. Έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας, να το ετοιμάσουμε και για όλα τα υπόλοιπα, θα δούμε πώς θα είμαστε».

Τέλος, για την επιστροφή του Δημήτρη Φλιώνη και το ότι πέρασε στο «2» ο Τιμ Φρέιζερ κάποια στιγμή, ο κόουτς της ΑΕΚ υπογράμμισε: «Ο Φρέιζερ έχει περάσει στο 2 και με άλλα σχήματα, με τον Ξανθόπουλο στο 1. Ούτως ή άλλως εμείς δεν θα ήθελα να τυποποιήσουμε ότι παίζουμε με τον Φρέιζερ στο 1, ή με τον Στρέλνιεκς στο 2. Γενικά, θέλουμε να έχουμε πάντα δύο δημιουργούς στην ομάδα μας, για να έχουμε δύο παιδιά, τα οποία θα μπορέσουν να μας δημιουργήσουν σωστά το πλεονέκτημα».