AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Γιώργος Βαρδαξόπουλος: Μεγάλο κίνητρο για μένα, η σημερινή μου απόδοση

Η ΑΕΚ επικράτησε με άνεση με 39-16 της ΧΑΝΘ για την 9η αγωνιστική της Handball Premier και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «κιτρινόμαυροι» έπιασαν υψηλή απόδοση, ενώ εξιαρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι νεαροί αθλητές του «Δικεφάλου», Bαρδαξόπουλος, Καλύβας και Καλαμάτας.

Μάλιστα, ο Γιώργος Βαρδαξόπουλος αναδείχθηκε σε MVP του αγώνα, τόσο για τα 6 τέρματα που σημείωσε όσο και για τη συνολική του παρουσία σε άμυνα και επίθεση. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο νεαρός άσσος μίλησε στο aek.gr, αναφερόμενος στην εμφάνισή του, αλλά και στη σημαντική βοήθεια που είχε από τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Χαίρομαι πάρα πολύ που αναδείχθηκα MVP στο πρώτο μου επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ! Όλοι οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές, με βοήθησαν πάρα πολύ για να μου φύγει το άγχος και να παίξω έτσι όπως μπορώ. Οι συμπαίκτες μου, με έβγαλαν κάποιες φορές μόνο μου για να σκοράρω. Είμαι πολύ χαρούμενος, τους ευχαριστώ όλους και ελπίζω να συνεχίσω έτσι και ακόμα καλύτερα ώστε να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Μου δίνει μεγάλο κίνητρο, η σημερινή απόδοση».