AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελίασον: Έχουμε πολλές και διαφορετικές αρετές σαν ομάδα

Εκστασιασμένος για την ατμόσφαιρα στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά” έμεινε ο Νίκλας Ελίασον. Ο Σουηδός εξτρέμ τόνισε πως απολαμβάνει να παίζει με την κιτρινόμαυρη φανέλα και έκανε λόγο για τις αρετές που έχει η ομάδα.

«Ζήσαμε μια σπουδαία βραδιά. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και είμαστε ευτυχισμένοι γιατί καταφέραμε να κάνουμε χαρούμενο όλο αυτό τον κόσμο με τη νίκη μας και να ανταποδώσουμε αυτό που έκαναν για μας. Πάντα μας δίνουν ώθηση. Αυτό που μας δίνει το νέο γήπεδο είναι κάτι φανταστικό, μας προσφέρει τρομερά συναισθήματα», τόνισε στην «Ώρα των Σπορ».

Όσο για το μεγάλο ατού της ΑΕΚ; «Είμαστε μια ομάδα που δεν έχουμε μόνο ένα όπλο. Έχουμε πολλές και διαφορετικές αρετές σαν ομάδα. Είμαστε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών, πολύ δεμένοι μεταξύ μας και δουλεύουμε κάθε μέρα πολύ σκληρά. Το πιο σημαντικό είναι πως δουλεύουμε για να καταφέρουμε να πετύχουμε όλοι μαζί. Σαν ομάδα», ανέφερε.

Ο ίδιος έφτασε ήδη τις πέντε ασίστ, με αγαπημένο αποδέκτη τον Λιβάι Γκαρσία. «Ο Λιβάι είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης και ένα τρομερό παιδί. Πραγματικά απολαμβάνω να παίζω μαζί του και να του δίνω πάσες για να σκοράρει. Το ίδιο ισχύει φυσικά για όλους τους συμπαίκτες μου», είπε ο Σουηδός εξτρέμ.