AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στον Βύρωνα για τη νίκη κόντρα στην ΧΑΝΘ

Συνέχεια στις νίκες επιθυμεί η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την Κυριακή (20/11, 14:15) στο κλειστό του Βύρωνα την ΧΑΝΘ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Handball Premier. Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από μία «γεμάτη» εμφάνιση και νίκη επί του Ιωνικού Ν.Φ. και θέλουν το ίδιο και απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής αθλητές: Άρσιτς, Καλαμάτας, Τικ, Βαρδαξόπουλος, Νικολαΐδης, Καλόμοιρος, Σόκολιτς, Κοτσιώνης, Λέμος, Καλύβας, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Ζίβκοβιτς, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Αλμέιδα.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Ιγκόρ Άρσιτς δήλωσε στο aek.gr: «Έχουμε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα τις επόμενες εβδομάδες. Το κλειδί για να πετύχουμε τους στόχους μας είναι να επιδεικνύουμε συνετή και δυναμική εμφάνιση σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτου αντιπάλου. Να παίξουμε έξυπνα και να παίξουμε για να κερδίσουμε».

Όσον αφορά την προϊστορία, ΑΕΚ και ΧΑΝΘ έχουν τεθεί αντιμέτωπες στη Handball Premier 23 φορές, 11 στην Αθήνα και 12 στη Θεεσαλονίκη, με την «Ένωση» να μετρά 15 νίκες, τη ΧΑΝΘ 5, ενώ 3 αγώνες έληξαν δίχως νικητή. Στους αγώνες με γηπεδούχο το «Δικέφαλο», η ΑΕΚ μετρά 10 νίκες, ενώ οι φιλοξενούμενοι μόλις 1. Στα γκολ, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σημειώσει 704 (364 εντός έδρας), ενώ οι Θεσσαλονικείς 584 (266 εκτός έδρας).

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στη ΧΑΝΘ στη Handball Premier είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 116 τέρματα.