AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σηκώθηκε σκόνη χωρίς λόγο: Η ΑΕΚ διαχωρίζει τη θέση της για την εκδήλωση για τον Σπύρο Κοντούλη

Οι αντιδράσεις των φίλων της ΑΕΚ στα social media για την εκδήλωση του ΚΚΕ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και η τιμή προς τον Σπύρο Κοντούλη ανάγκασε τόσο την ΠΑΕ όσο και την Ερασιτεχνική να διαχωρίσουν τις θέσεις του.

Συγκεκριμένα, από την Ένωση αρχικά σημειώνουν ότι η Ερασιτεχνική ΑΕΚ -και αυτοτελώς και μέσω της συμμετοχής της στη Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ομάδας- έχει τιμήσει και πάντα τιμά την μνήμη του ΕΑΜίτη και θρύλου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Σπύρου Κοντούλη σε σχετικές εκδηλώσεις, που δεν έχουν κομματική ταυτότητα κι αναδεικνύουν τις πολύπλευρες πτυχές της δράσης του ήρωα ποδοσφαιριστή του συλλόγου. Δράσεις που, όπως συμπλήρωσαν, πάντα στηρίζει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, η οικογένεια της οποίας μόνο περηφάνια αισθάνεται.

Ωστόσο, από την πλευρά της ΑΕΚ υπογραμμίζουν ότι δεν είχαν καμία σχέση (είτε ως ΠΑΕ είτε ως Ερασιτεχνική) με την εκδήλωση της Κυριακής και πως δεν υπήρξε καμιά επαφή με τους διοργανωτές ούτε κάποια εκπροσώπηση από την πλευρά τους. Σημειώνουν δε ότι η εκδήλωση έγινε σε συνεννόηση με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, σε χώρο απόλυτης δικαιοδοσίας του Δήμου, με τους «κιτρινόμαυρους» να μην δύνανται να έχουν σχέση.

Τέλος, αναφέρουν ότι η ΑΕΚ δεν έχει απολύτως καμιά σχέση με κόμματα και προσπάθειες κομματικοποίησης για οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν.

One thought on “Σηκώθηκε σκόνη χωρίς λόγο: Η ΑΕΚ διαχωρίζει τη θέση της για την εκδήλωση για τον Σπύρο Κοντούλη

  • Σωστά τα είπε η ΑΕΚ και ΔΕΝ πρέπει να έχει ΚΑΜΙΑ σχέση και με ΚΑΝΕΝΑ κόμμα.
    Οι συγκεκριμένοι κιόλας ΔΕΝ πήραν ούτε την άδεια του δήμου.
    Επίσης πολέμησαν το γήπεδο με κάθε τρόπο..

Comments are closed.