AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάλεσμα του Λιβάι Γκαρσία για το Girl Power Academy στα Σπάτα (video)

Με μια δήλωση του Λιβάι Γκαρσία η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συνδιοργάνωση με την athens_comics_library του 1ο Leadership Program του girlpoweracademy_greece που θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 1 – 4 Δεκεμβρίου 2022 στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα κοινωνικό – αθλητικό project που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Το Girl Power Academy Greece είναι ένα καινοτόμο project που έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τη θέση της γυναίκας στο ποδόσφαιρο και να αλλάξει την πεποίθηση ότι ως άθλημα δεν απευθύνεται και στα δύο φύλα!
Σε αυτό το πλαίσιο θα διοργανωθεί το 1ο Leadership Program στο οποίο μπορούν να λάβουν συμμετοχή δωρεάν 25 γυναίκες ηλικίας 18-30 ετών.

Το Girl Power Academy Greece ήρθε στην Ελλάδα με τον Δανέζικο οργανισμό @girlpower_global και την @khalida_popal_girlpower , την πρώην αρχηγό της Γυναικείας Εθνικής Ομάδας του Αφγανιστάν

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα social media του Girl Power Academy Greece σε Instagram, Facebook και LinkedIn και στο mail [email protected]