AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Η Βασίλισσα μας περιμένει σήμερα κόντρα στην Καρδίτσα

Η ΑΕΚ ρίχνεται στη “μάχη” του φετινού πρωταθλήματος της Basket League και πρώτος της αντίπαλος είναι η νεοφώτιστη Καρδίτσα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 19:15 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Στόχος της ομάδας του Ηλία Καντζούρη είναι να συνδυάσουν τη νίκη με μια καλή εμφάνιση. Η μοναδική απουσία έχει να κάνει με τον Δημήτρη Φλιώνη, ο οποίος είναι ανέτοιμος, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Βασίλη Ξανθόπουλου.

Πριν την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση της ΑΕΚ θα τιμήσει τον πρώην αρχηγό και νυν πρόεδρο της Καρδίτσας, Γιάννη Μπουρούση, για την προσφορά του, στον Δικέφαλο και για τη διεθνούς εμβέλειας συμβολή του, στο ελληνικό μπάσκετ. Επίσης, θα τιμηθεί και η θεσσαλική ομάδα, για την άνοδο της, στη Basket League, ως πρωταθλήτρια στην περσινή Α2 και για τη διαρκή προώθηση του φίλαθλου πνεύματος.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά και οι τιμές τους, θα είναι οι εξής: 10, 15, 20, 25, 60 και 100 ευρώ. Ο κόσμος μπορεί να κλείνει τη θέση του, στο γήπεδο, είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ΑΕΚ (aekbc.gr), είτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης «ticketmaster.gr». Να προσθέσουμε ότι οι θύρες στο γήπεδο σήμερα, θα ανοίξουν από τις 17:15, ενώ η είσοδος για παιδιά έως και 10 ετών (σ.σ. συμπεριλαμβάνεται και το έτος γεννήσεως 2012) είναι ελεύθερη.

*Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι ο διεθνής, Τάσος Κάρδαρης (Αττικής), μαζί με τους Παναγιώτη Γερακίνη (Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας) και Γιάννη Τηγάνη (Αττικής).