WEB TV

Φαν Βέερτ: Να πετύχω πιο πολλά γκολ κι από πέρσι (video)

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα από σήμερα ο Τομ Φαν Βέερτ. Ο Ολλανδός επιθετικός ολοκλήρωσε το μεσημέρι τις ιατρικές του εξετάσεις και μετέβη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στα Σπάτα, όπου πέρασε τα εργομετρικά τεστ και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Αμέσως μετά, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του ΑΕΚ TV: «Καταρχήν, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ένιωσα μια θερμή υποδοχή από όλους στο κλαμπ και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Πάντα επιζητώ το καλύτερο. Θέτω υψηλούς στόχους για τον εαυτό μου. Είμαι σε μια πολύ καλή ομάδα τώρα, με πολλούς παίκτες που μπορούν να με βοηθήσουν να σκοράρω. Οπότε φυσικά και στοχεύω σε μια ακόμη καλύτερη σεζόν από την περσινή, παρότι ήταν για εμένα μια πολύ καλή χρονιά.

Φυσικά και ο βασικός στόχος της ΑΕΚ είναι να έχει επιτυχίες, να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Προσωπικά θέλω να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα ματς, να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ γίνεται. Ευχαριστώ (τον κόσμο) για όλα τα μηνύματα και την θερμή υποδοχή. Και ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίζω και να σκοράρω για αυτή την καταπληκτική ομάδα».