AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαν Βέερτ: Αν η ΑΕΚ έκανε πρόταση, ήξερα ότι θα πήγαινα εκεί

Μονόδρομος ήταν η ΑΕΚ για τον Τομ Φαν Βέερτ. Ο Ολλανδός επιθετικός μίλησε για τη μεταγραφή του στην Ένωση, την οποία όπως δήλωσε την ήθελε πολύ.

«Γνώριζα ότι υπήρχαν εκτός από μένα και άλλα ονόματα στη λίστα, συμπεριλαμβανομένου και ενός παίκτη που είναι γνωστός σε διεθνές επίπεδο. Αλλά το κάνει ακόμα καλύτερο το γεγονός ότι η υπομονή για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα τελικά απέδωσε καρπούς», είπε ο Φαν Βέερτ μιλώντας στην ιστοσελίδα Omroep Brabat και πρόσθεσε:

«Υπήρξαν διάφορες προοπτικές για μένα κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, αλλά αυτή ήταν η αγαπημένη μου. Αν η ΑΕΚ έκανε πρόταση, ήξερα ότι θα πήγαινα εκεί».

Επιπλέον, ο φορ της ΑΕΚ αναφέρθηκε στα μηνύματα που πήρε από οπαδούς της ΑΕΚ για τη μεταγραφή του σημειώνοντας: «Καταλαβαίνεις ότι εντάχθηκες σε ένα μεγάλο κλαμπ. Έλαβα εκατοντάδες μηνύματα από οπαδούς και ακολούθους στο Instagram. Είναι ωραίο να βλέπεις ότι η μεταγραφή αυτή συγκέντρωσε το ενδιαφέρον στην Ολλανδία. Μετά από 13 χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο το ότι παίζω σε ένα κλαμπ ανώτατου επιπέδου είναι κάτι που με κάνει περήφανο».