AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην ΑΕΚ ο Φαν Βέερτ

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι ο Τομ Φαν Βέερτ. Τη μεταγραφή την ανακοίνωσε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος και στη συνέχεια επίσημα η ΠΑΕ Βόλος.

«Συμφωνήσαμε και τελειώσαμε με την ΑΕΚ για την μεταγραφή του Φαν Βέερτ…» ήταν τα πρώτα λόγια που μετέφερε ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ΠΑΕ στο sdna και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ παίρνει τον πρώτο σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος. Το εάν θα πιάσει η όχι, εξαρτάται από την ΑΕΚ. Στο μεταξύ μας παιχνίδι στη Ριζούπολη έπαιζε 90 λεπτά με…γιόμες. Ο Φαν Βέερτ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ικανός σκόρερ. Θέλει όμως να παίρνει τις μπαλιές του μέσα στην περιοχή για να τελειώνει τις φάσεις».

Έπειτα ακολούθησε η ανακοίνωση του Βόλου:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την μεταγραφή του Τομ Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ, ικανοποιώντας την επιθυμία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Ο Τομ Φαν Βέερτ στο διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα μας προσέφερε τα μέγιστα και όλη η οικογένεια του Βόλου τον ευχαριστεί για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε.

Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται στον Τομ Φαν Βέερτ κάθε επιτυχία στην καριέρα του.

Ο Τομ Φαν Βέερτ ήρθε στην Ελλάδα και τον Βόλο πέρυσι το καλοκαίρι ως ελεύθερος από την Άαλμποργκ και την πρώτη του χρονιά πέτυχε 17 γκολ στη Super League σε 34 παιχνίδια και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ενώ φέτος στα τρία πρώτα παιχνίδια σκόραρε ένα γκολ στο ματς με τον Αστέρα. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ντεν Μπος (112 συμμετοχές, 45 γκολ, 12 ασίστ), Άαλμποργκ (91 συμμετοχές, 31 γκολ, 9 ασίστ), Εξέλσιορ (70 συμμετοχές, 31 γκολ, 6 ασίστ), Γκρόνινγκεν (54 συμμετοχές, 18 γκολ, 4 ασίστ), και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει όλα αυτά τα στοιχεία που έψαχνε η ΑΕΚ για τον παίκτη που ήθελε να αποκτήσει για την επίθεση προκειμένου να κλείσει ιδανικά μια τριάδα επιλογών (Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ) με διαφορετικά στοιχεία ο καθ’ ένας.