AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πινέδα: Ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς

Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς ήταν η σημερινή νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με τον Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός χαφ αναδείχθηκε MVP του αγώνα και μιλώντας στο Cosmote TV αναφέρθηκε στον κόσμο και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

Αναλυτικά είπε:

Για τα στοιχεία που έκαναν τη διαφορά και κέρδισε η ΑΕΚ τον ΠΑΣ;

«Η βασική διαφορά, με το προηγούμενο παιχνίδι, ήταν ότι οι προσπάθειες που κάναμε κατέληξαν στα δίχτυα, εν αντιθέσει με το προηγούμενο ματς. Ανοίξαμε το σκορ απόψε και το παιχνίδι άνοιξε. Συνεχίζουμε τη δουλειά και το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι».

Για το γκολ που πέτυχε έξω από την περιοχή και τη θέση του απόψε, έχοντας ελευθερία στους χώρους;

«Ήταν ένα αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Σήμερα κέρδισε η ομάδα, όχι εγώ. Όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους. Εγώ απλώς ακολούθησα κάποιες οδηγίες. Είμαι ήρεμος, είμαι χαρούμενος, πήραμε τρεις βαθμούς και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη εβδομάδα απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα είναι κρίσιμο παιχνίδι».

Για το πάθος του και το Μεξικό όπου επίσης ζουν το ποδόσφαιρο έντονα, όπως και στην Ελλάδα;

«Ο κόσμος έδωσε στήριξη. Μας μετέδωσε την ενέργειά του. Τι καλύτερο να μπορέσεις να χαρίσεις χαρά σε αυτόν τον κόσμο με ένα τέτοιο αποτέλεσμα, είτε σκοράροντας, είτε όχι. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Εκεί το μυαλό μας στις νίκες τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας και από αύριο ξεκινάμε να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη εβδομάδα».