AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ ΑΕΚ: Έργο ζωής για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας η υπογειοποίηση (photos)

Τα επίσημα εγκαίνια του έργου της υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στην Νέα Φιλαδέλφεια, έγιναν σήμερα το μεσημέρι. Το έργο παραδίδεται άμεσα προς χρήση κι αποτελεί μια στιγμή – ορόσημο στη διαδρομή προς τη λειτουργία της OPAP Arena, καθώς αποτελούσε βασικό προαπαιτούμενο για την αδειοδότηση της. Ταυτόχρονα, αποτελεί ένα έργο ζωής για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και μαζί του βρέθηκαν στα εγκαίνια ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο A΄ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς, όπως και αντιπροσωπεία του συνδέσμου των Παλαιμάχων μας.

Ιδιαίτερη σημασία είχε η εκπροσώπηση της ελληνικής κυβέρνησης με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ενώ έδωσαν επίσης το «παρών» ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης και η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη.

Η Περιφέρεια Αττικής που είχε την ευθύνη για την κατασκευή του έργου, εκπροσωπήθηκε από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ενώ παρέστη, φυσικά, και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας, Γαβριήλ τίμησε επίσης με την παρουσία του τη λαμπρή εκδήλωση των εγκαινίων και τέλεσε τον Αγιασμό.