ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

“Κατάπιαν” πεντακάθαρο πέναλτι για τη Λαμία στο ματς με τον ΠΑΟΚ οι Τσαγκαράκης – Κουμπαράκης

Μέσα σε όλα και με τον κακό χαμό που έγινε στο τέλος, κακώς δεν αναφέρθηκε η περίπτωση – μαρς για πέναλτι που «φώναξε» η Λαμία στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μιλάμε για την φάση του 23ου λεπτού, εκεί που ο Μανούσος άκουσε τα εξ’ αμάξης από όλο το γήπεδο, ζητώντας πέναλτι για αντικανονικό μαρκάρισμα του Βιεϊρίνια εντός της περιοχής. Ο παίκτης της Λαμίας προσπαθεί με το κεφάλι να πάρει την κεφαλιά, την ώρα που ο Πορτογάλος αρχηγός του «Δικεφάλου» σηκώνει το πόδι ψηλά και τον βρίσκει στο μέτωπο.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση και παρότι ο έμπειρος επιθετικός του ΠΑΣ Λαμία παραλίγο να χρεωθεί και με θέατρο, ο διαιτητής Τσαγκαράκης έδειξε «παίζεται». Ωστόσο, ευθύνη δεν έχει μόνο αυτός, αλλά και ο κ. Κουμπαράκης που βρισκόταν στο VAR, αλλά δεν συνέστησε στον Χανιώτη ρέφερι να ξαναδεί την φάση.

Πως τυχαίνει τώρα, όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις πέναλτι να τυχαίνουν όταν η Λαμία αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, αυτό είναι πραγματικά άξιο απορίας. Όπως είναι επίσης άξιο απορίας ότι σε τέτοιες περιπτώσεις -πάντα κόντρα στους Θεσσαλονικείς- το VAR κάτι παθαίνει…

Πηγή: lamiaole