AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλώς ο Ζίνι για την ΑΕΚ Β, αλλά φέρτε παικταρά για την επίθεση!

Τον 30χρονο επιθετικό της Primeiro de Agosto Ζίνι προσπαθεί να αποκτήσει η ΑΕΚ. Είναι ήδη εν ενεργεία διεθνής στην Ανδρών της Ανγκόλα και θεωρείται από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ στην πατρίδα του.

“Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Primeiro de Agosto και της ΑΕΚ χρειάζονται χρόνο, αλλά ο νεαρός επιθετικός αναμένεται να ενταχθεί σύντομα στον ελληνικό σύλλογο” αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Palancas Negras.

Η ενδεχόμενη μεταγραφή του Ζίνι αφορά την ΑΕΚ Β και όχι την πρώτη ομάδα. Εκεί όπου ο κόσμος του Δικεφάλου περιμένει μεταγραφή – βόμβα.

Ο Αμπροσίνι Αντόνιο Καμπάσα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι κλασικό φορ, ύψους 1,81 και συνδυάζει εκτελεστική δεινότητα, ταχύτητα, αξιοπρεπή τεχνική και έφεση στο ψηλό παιχνίδι. Ο 20χρονος φορ, αγωνίζεται στην Κλαμπ Ντεπορίβο 1η Αυγούστου, η οποία έχει 13 τίτλους στην Ανγκόλα. Ο Ζίνι την περασμένη σεζόν πέτυχε 12 γκολ σε 22 ματς με την ομάδα του ενώ χρήστηκε και διεθνής με την Ανγκόλα, με την οποία μετρά ήδη δύο γκολ σε 4 ματς.

Όσον αφορά τις μικρές Εθνικές της χώρας του, ήταν βασικό στέλεχος της Κ17 που συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2019 και μάλιστα πέτυχε 2 γκολ, οδηγώντας την Ανγκόλα στη φάση των «16». Ο Ζινι αναμενεται να ενταχθεί στο βασικό γκρουπ αλλα ανάλογα με τις ανάγκες θα αγωνίζεται και στη Β ομάδα.