AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γήπεδο ΑΕΚ: Το 6-1 της Επιτροπής αδειοδότησης και τα πλέξιγκλας

Μεγάλος αγώνας δόθηκε και σημαντικές αλλαγές έγιναν προκειμένου η ΑΕΚ να βγάλει την άδεια λειτουργίας για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το τέλος του ταξιδιού όμως αφήνει μια γλύκα με το “ναι” που δόθηκε…

Την Τετάρτη ήταν μια μεγάλη μέρα για την Ένωση, καθώς πραγματοποιήθηκε η μαραθώνια επιθεώρηση από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής, η οποία έδωσε θετική εισήγηση με ψήφους 6-1.

Η μοναδική αρνητική ψήφους ήταν από μέλος της επιτροπής, το οποίο – σύμφωνα με τη Live Sport – ζητούσε επίμονα να τοποθετηθεί πλέξιγκλας σε όλο το γήπεδο ύψους 2,5 μέτρων! Πρόκειται για μία πάρα πολύ παλιά υπουργική απόφαση, η οποία όμως δεν ισχύει σε κανένα ελληνικό γήπεδο και φυσικά στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της υλοποίησε τα πάντα που της ζητήθηκαν, τοποθετώντας πλέξιγκλας στις πολεμίστρες, μπροστά από τη θύρα 21 που θα βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί της και τοποθέτησε ακόμη ένα πίσω από τον πάγκο που θα βρίσκεται η φιλοξενούμενη ομάδα.

Τελικά λίγο μετά τις 7 το απόγευμα υπήρξε η επίσημη ενημέρωση, με την οποία μπαίνει ουσιαστικά «τέλος» στην προσμονή χιλιάδων Ενωσιτών για επιστροφή της ομάδας στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας.