AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαλανόπουλος: Προσωπικό στοίχημα να γυρίσω και να μπω στο γήπεδο

Ο Κώστας Γαλανόπουλος επέστρεψε και αγωνίστηκε για μερικά λεπτά στη νίκη της ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Ο ίδιος έδειξε ενθουσιασμένος και τόνισε πως κέρδισε ένα προσωπικό του στοίχημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το διάστημα που έλειψε και πώς ένιωσε στο γήπεδο απόψε;

«Καταρχήν νιώθω ότι έχω δώσει αυτή τη συνέντευξη… 100 φορές. Ειμαι χαρούμενος. Ειμαι πολύ χαρούμενος που συνδυάστηκε η επιστροφή μου στην πρώτη ομάδα με τη νίκη, γιατί την είχαμε ανάγκη».

Για το πώς νιώθει;

«Έχω πολύ καθαρή εικόνα. Έκανα ακριβώς το ίδιο χειρουργείο, με τη διαφορά ότι τώρα έφτιαξα και τον σύνδεσμό μου. Νιώθω πιο δυνατός. Είμαι στο καλύτερο σημείο του τραυματισμού αυτού, γιατί με ταλαιπωρεί δυο χρόνια. Είμαι όμως αισιόδοξος για τη συνέχεια».

Για το τακτικό παιχνίδι της ΑΕΚ;

«Στην προετοιμασία δεν ήμουν όμως έμαθα τι γινόταν και παρακολουθούσα τις προπονήσεις. Μου ταιριάζει η πίεση και η γρήγορη ανάκτηση της μπάλας. Θα φτιαχτεί κάτι καλό. Χρόνος πίστη και υπομονή. Εχουν έρθει πολλοί νέοι παίκτες».

Για το νέο γήπεδο που είναι έτοιμη να μπει η ΑΕΚ;

«Για να είμαι ειλικρινής φανταζόμουν ότι θα είχα μπει πολύ νωρίτερα. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα. Πονάει να μην παίζεις, αλλά θα πονούσε δυο φορές αν δεν ήμουν εκεί».