AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικό για τον… Σιντιμπέ σήμερα (18:30) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (18:30) κεκλεισμένων των θυρών τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό τεστ για… χάρη του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να τεστάρει τον Γάλλο μπακ, ο οποίος ήδη μετρά δύο εβδομάδες προπονήσεων και τον προορίζει για βασικό στα επόμενα ματς, αρκεί να του δείξει πως είναι έτοιμος.

Το φιλικό θα χρησιμεύσει και σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, ενώ δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Τσούμπερ (έκανε χθες ατομικό και δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί μετά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε) Φαν Βέερτ (που υπέστη βαριά θλάση και θα επιστρέψει σε 3-4 εβδομάδες) και Τζαβέλλας (που αναρρώνει από το χειρουργείο στο χέρι). Δύσκολα θα παίξει και ο Γιόνσον που μόλις χθες επανεντάχθηκε σε φουλ ρυθμούς, ενώ ίσως προφυλαχθεί ο Γαλανόπουλος που είχε κάποιες μικροενοχλήσεις την Τετάρτη.

Φυσικά ο Αλμέιδα θα περιμένει να δει ακόμη καλύτερα την προσαρμογή των Μουκουντί και Ελίασον, που έχουν ήδη πάρει χρόνο και έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις. Άλλωστε ο πρώτος προορίζεται για βασικό στόπερ της ομάδας.