AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από που κι ως που πιάνετε τους οπαδούς της ΑΕΚ στο στόμα σας κ. Μελισσανίδη και τους μπλέκεται σε φασιστικές μεθόδους;

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση πως η υπεύθυνη αδειοδοτήσεων της Περιφέρειας Αττικής, Ευαγγελία Πολυζώη υπέβαλε μήνυση στον Δημήτρη Μελισσανίδη, καταγγέλοντάς τον για… περίεργες μεθόδους.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Πολυζώη στην μήνυσή της, την οποία κατέθεσε στο τμήμα Εκβιαστών της Γενικής Αστυνομίας Διεύθυνσης Αττικής, αναφέρει πως την Παρασκευή η ίδια μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής πήγαν στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Εκεί διαπιστώθηκαν ελλείψεις και παραβάσεις που άπτονται της ασφάλειας τόσο των θεατών όσο και των αθλούμενων. Η ίδια καταγγέλλει ότι κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής ο κος Μελισσανίδης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να απειλεί και την ίδια και τα άλλα μέλη της Επιτροπής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η κα Πολυζώη δέχθηκε απειλές ότι θα διωχθεί από την Περιφέρεια, ότι θα της στέλνουν κάθε βράδυ στο σπίτι της τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, κατέθεσε την μήνυση κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την παραίτησή της έχει υποβάλλει η ενταταλμένη σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού της Περιφέρειας, η οποία φέρεται επίσης να δέχθηκε κι αυτή απειλές.