AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άνοιξε ο δρόμος της υπογειοποίησης μετά τα σημερινά εγκαίνια παρουσία Μελισσανίδη, Περιφέρειας και κυβέρνησης

Ακόμα μια ιστορική μέρα για την ΑΕΚ, το γήπεδο και την Νέα Φιλαδέλφεια. Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Υπογειοποίησης Πατριάρχου Κωνσταντίνου & Φωκών στον Δήμο και αμέσως μετά την τελετή ο δρόμος δόθηκε και επίσημα στην κυκλοφορία.

Το παρων έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά και πλήθος του πολιτικού κόσμου της χώρας καθώς μεταξύ άλλων βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζησάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ.

Παράλληλα, στα εγκαίνια βρέθηκε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, όπως και ο Νίκος Στράτος από πλευράς «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε.».

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Μητροπολίτης Γαβριήλο οποίος κατά την ομιλία του, απευθύνθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη και είπε μεταξύ άλλων: «Περιμένουμε όλοι με αγωνία την πρώτη σφυρίχτρα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ!», με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβηκε στο βήμα μιλώντας προς τον κόσμο λέγοντας πως όποιος βλέπει αυτό το γήπεδο και έχει Ελληνισμό μέσα του… δονείται. Ενώ, ευχαρίστησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Δικέφαλο Αετό που συγκινεί όλους του Έλληνες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ: Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ

Κατά την ομιλία του ο Περιφερειάρχης Αττικής ανέφερε πως «Η ΑΕΚ είναι η ιστορική ομάδα της προσφυγιάς, υποκλινόμαστε σε αυτό κ. Μελισσανίδη».

“ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ”

Στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι της ομάδας οι οποίοι φώναξαν στον Περιφερειάχρη Αττικής, «Γρήγορα την άδεια για την Αγιά Σοφιά, εδώ είναι Φιλαδέλφεια θυμήσου το καλά».