Ισοπαλία στη Λάρισα για την ΑΕΚ Β με τον τοπικό Ηρακλή

Η ΑΕΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Ηρακλή Λάρισας σε φιλικό αγώνα που σήμερα στο AEL FC ARENA της Λάρισας.

Ο Ηρακλής ήταν πιο δραστήριος επιθετικά στο πρώτο μέρος και έχασε καλές ευκαιρίες (19′ απόκρουση Θεοχάρη σε σουτ του Μάντικα, 21′ σουτ του Αλτάνη στο οριζόντιο δοκάρι, 32′ σουτ του Καψάλη έφυγε άουτ). Η ΑΕΚ εμφανίστηκε βελτιωμένη στο β’ μέρος και απείλησε με σουτ των Μουστακόπουλου (47′) και Χατζηκυριάκου (57′) που αντιμετώπισε αποτελεσματικά ο αντίπαλος γκολκίπερ, ενώ και ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Αγγελόπουλος που είχε αντικαταστήσει τον Θεοχάρη, χρειάστηκε να επέμβει σε σουτ του Μ. Καψάλη στο 70.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κουτζαβασίλης, Κ. Καψάλης, Γκαλίτσιος, Σ. Καψάλης, Καμπέρης, Αλτάνης, Μπάμης, Τσιμίκας, Χρηστίδης, Λεσάι, Μάντικας.
Αγωνίστηκαν και οι Γκουγκούδης, Ζαφειρίου, Εσκουδέρο, Ντάτσι, Δοδοντσάκης, Κουτσιούδης, Σούμπασης.
ΑΕΚ Β: Θεοχάρης (64′ Αγγελόπουλος) Τρούμπουλος, Ντάικο (46′ Χατζηκυριάκος) Ραντόνια, Σταμούλης, Παρράς (85′ Γεωργέας) Μουστακόπουλος (70′ Ρουκουνάκης) Γερολέμου (83′ Κορομηλάς) Σκόνδρας, Τζ. Γκαρσία, Γκολφίνος (46′ Κοσίδης)

Στο ξεκίνημα του αγώνα, κατόπιν πρωτοβουλίας της ΑΕΚ, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν της Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, από την οποία συμπληρώνονται εφέτος 100 χρόνια.