AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρέλα για τα διαρκείας, τρέλα και στην Κύπρο για την ΑΕΚ

Η διάθεση των καρτών διαρκείας συνεχίζεται με τρελούς ρυθμούς, καθώς ξεπεράστηκε ο αριθμός των 21.000. Τόσοι είναι οι “τρελαμένοι” Ενωσίτες που έχουν κλείσει θέση στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο ανοίγει σε λίγο καιρό τις θύρες του για να υποδεχτεί τους κιτρινόμαυρους.

Ακόμα και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ΠΑΕ δηλώνουν αιφνιδιασμένοι λόγω του τρελού ρυθμού με τον οποίο καπαρώνουν θέσεις για τη νέα σεζόν οι φίλοι της ομάδας. Αυτός ο αριθμός αποτελεί τον μεγαλύτερο που έχει διαθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ από το 2013/14 (12.855) κι ενώ ακόμα προφανώς δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πώλησης. Πέρυσι είχαν δοθεί 16.043.

Την ίδια στιγμή η αποστολή της ΑΕΚ δέχθηκε την αγάπη του κόσμου στην Κύπρο. Περισσότεροι από 300 φίλοι της ομάδας πήγαν στο Μακάρειο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την ανοιχτή προπόνηση της Ένωσης.

Με το που εμφανίστηκε το πούλμαν της ΑΕΚ επικράτησε πανδαιμόνιο, με τον κόσμο να πλησιάζει, να φωνάζει συνθήματα και να ανάβει πυρσούς, ενώ αγκάλιασαν τον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές του. Όλοι έδειχναν ξαφνιασμένοι και εντυπωσιασμένοι από την εντυπωσιακή υποδοχή, ενώ (φορώντας όλοι μάσκες για λόγους προστασίας) δεν αρνήθηκαν στους φιλάθλους να βγάλουν φωτογραφίες και να μοιράσουν αυτόγραφα.