ΟΠΑΔΟΙ

Η εμπειρία ενός ΑΕΚτζή στη Λαμία! Ο Γιωργάρας από τη Χίο!

Να μην γνωρίζεις αν θα μπεις στο γήπεδο και να έχεις 1.200 και πλέον ΑΕΚτζήδες από νωρίς στην Λαμία. Στο ξενοδοχείο της ομάδας πριν την αναχώρηση και την ίδια ώρα μέσα στην πόλη και στην πλατεία του λαού.

Να τους βλέπεις να χορεύουν ενενήντα λεπτά στην εξέδρα σε 40 βαθμούς και φουλ υγρασία. Και φυσικά να μη προκύπτει τίποτα το κακό από την όλη εκδρομή τους και παρουσία στο γήπεδο της Λαμίας. Αυτή η καψούρα του κόσμου προς την ομάδα ξανά είναι η μεγαλύτερη διαφορά από όλες τις παραπάνω και έπρεπε να γίνει ξεχωριστή αναφορά. Ας γίνει μάθημα αυτό το ματς και η ατμόσφαιρα διότι συνολικά στο γήπεδο είχε πάνω από 2000 φίλους της ΑΕΚ αφού οι ντόπιοι προμηθεύτηκαν στις θύρες των γηπεδούχων. Να κάνουν κάτι στην διοργανώτρια αρχή, οι ομάδες και η πολιτεία να επιβάλλεται άνοιγμα θύρας φιλοξενούμενων στην επαρχία (για αρχή).

Τώρα που το σκέφτομαι όλη τη βδομάδα που έλεγαν δεν θα ανοίξει θύρα είχε στόχο να μη πάνε καμία 5αρα χιλιάδες στην Λαμία και δεν χωράνε πουθενά με τέτοια κάψα που έχουν οι Ενωσίτες.

Να τελειώνει το ματς και να βλέπεις να χορεύει όλη η θύρα και να τραγουδάει (με στίχους για την ΑΕΚ φυσικά) το “μείνε μαζί μου μια ζωή” του Γιώργου Καμπουρίδη, αξία ανεκτίμητη και θύμησες από παλιά, εποχές ρομαντικές, με εκδρομές και τραγουδάκια αγάπης για την ΑΕΚ επιλογής Δημήτρη Χατζηχρήστου, θαρρώ θα το έμαθε και θα το χάρηκε πολύ, να είναι πάντα καλά.

Το κείμενο δημοσιεύθηκε από τον αδερφό Ενωσίτη, Giorgos Ntourlou στο facebook