AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλμέιδα: Ούτε η νίκη, ούτε η ήττα θα αλλάξει τον τρόπο της δουλειάς μου

Πρώτη ήττα για την ΑΕΚ και μάλιστα την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Ματίας Αλμέιδα προσπαθεί να καταλάβει τι έφταιξε. Στη συνέντευξη Τύπου ανέλυσε τα σωστά και τα λάθη που έγιναν.

Αναλυτικά:

«Και εσείς οι ίδιοι θα έχετε αναλύσει το παιχνίδι. Με δυο διαφορετικούς τρόπους που στηθήκαμε στο γήπεδο, πάντα σεβαστοί. Είναι ξεκάθαρο ότι στο ποδόσφαιρο κάποιος κερδίζει όταν σκοράρει και δεν δέχεται γκολ. Εμείς είχαμε γύρω στο 72% κατοχή της μπάλας. Προσπαθήσαμε μέσω πολλών σεντρών να κάνουμε ευκαιρίες και να βγάλουμε παίκτη απέναντι στην αντίπαλη εστία, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε κλειστεί καλά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πριν το ματς είχαμε μιλήσει και είχαμε πει από πού να επιτεθούμε και τι να αποφύγουμε. Είναι η πρώτη μας ήττα. Κανείς δεν μας είχε εγγυηθεί ότι θα κερδίζαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε τόσο στις σέντρες, όσο και στις τελικές πάσες. Η ομάδα φάνηκε δυνατή και να μάχεται. Μία ομάδα που θέλει να κερδίσει. Αλλά αν δεν κάνω λάθος, παίξαμε συνολικά στο δεύτερο ημίχρονο 22 λεπτά ποδόσφαιρο. Είναι λίγος χρόνος για να μπορέσεις να κάνεις πολλά. Θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλο για τη νίκη. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Ούτε η νίκη, ούτε η ήττα θα αλλάξει τον τρόπο της δουλειάς μου», κατέληξε ο προπονητής της ΑΕΚ.