AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαμόγελα και ικανοποίηση για τον Πλάνιτς στην ΑΕΚ

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς παρουσιάστηκε χθες στο κοινό της ΑΕΚ από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και η πρώτη εντύπωση ήταν θετική.

Ο Σέρβος στόπερ στην ουσία ήταν μια… άμυνα μόνος του, δείχνοντας καλά δείγματα γραφής και αφήνοντας ικανοποίηση και χαμόγελα στους ανθρώπους της Ένωσης.

Ο 30χρονος αποτέλεσε ηγετική μορφή στην άμυνα της Μακάμπι. Καθοδηγούσε συνεχώς τους συμπαίκτες του από πίσω. Στον αέρα δεν του παίρνεις κεφαλιά με τίποτα. Βγήκε νικητής σε όλες τις μονομαχίες με τους «ερυθρόλευκους», κάνοντας πλάκα σε Τικίνιο και Καμαρά. Άντε να πάρεις κεφαλιά από στόπερ με ύψος 1,91 μ.ένα στοιχείο ωστόσο που δεν στερεί την ταχύτητά του, το οποίο είναι και το βασικότερο πλεονέκτημά του. Γιατί είναι ένας αμυντικός με μεγάλη ταχύτητα σκέψης.

Στον αγώνα με τους Πειραιώτες σκόραρε το δεύτερο γκολ της Μακάμπι, το οποίο ακυρώθηκε. Έχει σκοράρει μερικά γκολ στην καριέρα του (10) και μπορεί να δημιουργήσει φάσεις με την ικανότητά του να καθοδηγεί. Επιπρόσθετα, διακρίνεται για τον επαγγελματισμό του. Στο Ισραήλ δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα και προσαρμόστηκε πολύ εύκολα με την οικογένειά του.

Το θέμα ΑΕΚ – Πλάνιτς ναι μεν έχει τελειώσει αλλά η χθεσινή αγάπη του κόσμου τον έκανε να λυγίσει! Παρόλα αυτά μετά τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να παραμείνει στην Αθήνα ώστε να πέσουν οι υπογραφές με την Ένωση.